én nem tudom neked ilyen pontosan előrejelezni, mint maci, hogy mikor melyik nap vegyél, vagy add el. nekem vonalaim vannak, amit ha tör, akkor megy még le, ha nem akkor jó eséllyel van még felkör. Az OTP-t egyébként nem szeretem, szerintem nagyon manipulált, nehéz kereskedni. A BUX talán már egy fokkal jobb. Ott én azt látom, hogy mintha csinált volna egy éket, abból kitört fel, szóval jó eséllyel most meg kellene merülnie. ott van az a csökkenő háromszög is. azt ha töri, akkor mennie kellene le. havi gyertya is azt mondja nekem, hogy jön a lefelé. ez már 3 olyan dolog egyszerre, amit azért nem árt figyelembe venni mielőtt vki longba lép.
Bízom benne azért, hisz most volt elég fel, kellene kis le is, majd egy fel, de ezt majd aki elemezni is tud még remélhetőleg jelzi pár sorral, hogy látja.. addig meg kézenülés..:)
Kérdésem, hogy várja mellettem valaki 7850-7900 közé? reális lehet ez most hétvégi szavazások okán szerintem. ha meg nem akkor ez tényleg kitart itt 900 felett? vagy mkor a nép már elhiszi lentebb tolják 7720-as jelzett "célár" felé? kicsit kíváncsi vagyok, hogy még jobb árasítva kapok-e?
Investingen technikai összegzés nem tudom, hogy valaki követi-e és hasznos/megbízható-e, de sell-t jelezget 5percesen, 15 percesen és óráson. Erről írna valaki, hogy azok használhatók-e egyáltalán..? Dax -1% OTI-ka meg hát erős, mert tartja magát.. aztán megnézzük napvégén, meg majd hétfőn is h.milyen lesz az ereje..
talán ezt a mai napot érdemes megvárni. napok óta azt néztem, hogy a felfelé körökben alig volt forgalom, lefelé meg nagyságrendekkel nagyobb volt. szerintem szépen kezelgették az árfolyamot, hogy ne szakadjon össze és közben eladtak amennyit lehetett. de lehet nincs igazam
Mintha most tartaná picit ez a múltkori 7912-es leszúrási szint, bár volt 7910 is. hát nem tudom h. 7960 előtt most olasz , osztrák választás előtt kéne e venni.. max osztira tuti jó lenne:) vagy a 9xxx-es árfolyamra.. ez a szép ebben, bár ha most vennék már múlktori alatt vennék vissza és kb. ugyanannyi db-om is lenne.. fogós..
Nézegettem a héten, de hát nem volt benne vmi kitörő erő. Lehet olasz téma kicsit rányomta bélyegét és hát ment azért 7400 körülről 12% körül, ebből adhat vissza, de az tény, h.nem adták két kézzel viszont 7960 alatt kereskednek most vele és szépen lassan csurgatják.. örülnék jó vételi lehetőségnek, hiszen ah.Maci írta, hogy égett tegnap a keze nekem is már, de türelem tornaterem..:)
OTP részvényesek ide!