Igen, meg hogy adhattam el, kitömtem a népet.
Vicc..
Én várom továbbra is fel, de Bux hatiban nagy a long kitettségem, és inkább abban bővítek,a bluek nagyon lassúak nekem.
Nálam 7330-60 a sávtető. Ha ezt törné a következő két napban akkor legalább 7600-ig fel kellene menjen. De lehet csak 7800-nál áll meg...
Persze kijöhet csúcsnak a 7400 is. Attól függ mikor érjük el azt a felső csati vonalat. (Már ha elérjük egyáltalán a következő két napban.) Ez durván 16 forinttal emelkedik 1000 kötésenként. Ma kb 7330 körül van az értéke.
"Hullámvasúton voltak az első félévben Európa bankjai, ami a részvényárfolyamukat illeti. Ez részben a Brexitről szóló június végi népszavazással, részben a vártnál gyengébb vállalati gyorsjelentésekkel
magyarázható. Európa-szerte estek a bankrészvények, különösen olyan befektetési banki óriások papírjai, mint a Credit Suisse vagy a Deutsche Bank, a legnagyobb brit vesztesnek pedig a Royal Bank of Scotland bizonyult, amely több mint 30%-kal került lejjebb június 24-e óta."
Ehhez képest otp 30%-ra van a mindenkori csúcsától. :D
No! Ne keverjük már össze a Haza védelmét és Orbán politikai játékait. :)
Legyen ingyen sör? Mit lehet erre válaszolni? :)
Egyébként meg ha a holnapi napi minimum 7200 fölött marad és még szerdán is magasabb lesz a holnapinál miközben kacérkodik a 7350-60-as szinttel .... No akkor ki lehet jelenteni, hogy nagyon long. Amíg ezek a feltételek nem teljesülnek addig bármikor elindulhat lefele.
Az tuti, hogy két napon belül el kell dönteni merre megyünk. Föl 7600 környékére vagy le 7k alá.
OTP részvényesek ide!