pontosan. De ahhoz hogy végig vegyed sok tőke kell, vagy picsa pakkokkal venni ami bakfitty, főleg ha még más papírba is teszel. Szóval..
Igen, én a belépést is megtervezem, nem csak vakon beugrálgatok, van hogy emiatt csúszok le pár pontal, de egész jól megy ez az érzem fordul és piacin bele (viszont most nem így tettem mikor lent volt csak demon).kiszállás 8892-re álltam be(short nyitsára is), ma már réssel le nyitott nem jött be.. hát ennyi, ezeken múlik sokszor pár pontokon. De pl a demo számlán ami volt 370 ről, azt 6687 kivágta a stopp vagy nyitón bánom én.
Viszont a stop az kemény érzelmeket vált még most is ki, mármint hogy akár 0 án kivágni, mert bennem van a munka az idő amit ráfordítottam és rossz érzés. Azért akart repülni az alsó pakk ha már nem jött be a kiszállás mert elég nekem fél tőke ebben a sávban. na mind1
A lényeg hogy ha már van rajta jókora nyerő pakkhoz mérten, azt nem szabad hagyni elveszni (főleg ha érzed a forduló közelettét) (megint más lenne a szitu ha egy mély pontnál lennénk hetesen pl) ezt megtanultam, olyankor nagyon is jó dolog a stopp (véleményem szerint). Eddig nekem mióta 7K ról lejött mindig jó lett volna a stop használata (ahol gondoltam rá, utólag igen hisz eső piac) de mindig elhagytam így lettem dugig minden honnan oti-val. Most picit érzem elfáradtam am is nehéz napom volt. Pihi
Persze Mindenki úgy ahogy tud... most csak kídűhöngöm magam
Talan annyit tennek hozza, hogy 7 perccel (nappal) a meccs lefujasa elott az egyik csapat 10 ponttal vezet.
Nem allitom, hogy nem lehet forditani...csak valoszinu is? A Brexit vote elotti zaraskor ki lehet lepni.
Nem "kotyogtál bele" inkább jó ha megosztjuk egymással, hisz nem a másik pénzét nyered el ha nyersz. Nem keresed a beszállót? Mégis korrekcióknál veszel aztán stoppal véded a nyereséget. Én volt hogy ezressével kötöttem az otit de nem vezetett jóra, aztán minden -100 pont korrekciónál vettem 100 db-ot. ha esett 1000 pontot mint mostanában akkor volt 1000 részvényem aztán adogattam el, de ez sem szent gral. Mindenkinek idejéhez képességéhez no meg a számlán lévő pénzhez kell kialakítania a szokásait de soha nem a bizakodás vezet előre hanem a határozott előre eltervezett beszálló és kiszálló
Devizaszámlát már én is nulláztam stoploss hiánya miatt, de a részvény-kereskedésben továbbra sem használok csak az esetleges profit biztosítására. Sokkal de sokkal nyereségesebb vagyok, mióta így kereskedem.Nem kell minden "vastörvényt" készpénznek venni.Gyakorlatilag mindig pozícióban vagyok, a beszállási pontot nem keresem, mivel szinte lehetetlen eltalálni.Sávosan vásárolok be kisebb korrekciók esetén és általában átlagosan összejön egy jó beszállási pont.Amennyiben további korrekció jön, kiülöm, ami nem beragadás, beragadni az szokott, aki bepánikol és a korrekció miatti nem realizált veszteséget annak érzi.Bocs a belekotyogásért!
És lehet, sőt inkább valószínű, hogy a Brexit-ig akár nem kevéssel lefelé is vihetik megint (ahogy pomperj is írta), hacsak a kilépésnek ellentmondó körülmény nem lát napvilágot.
Aki nem használ stoppot az hazárdírozik és nem kezeli a pozíciót normálisan. Én már kétsze lenulláztam a deviza számlámat ez miatt de az otiban is egy jó kocsi ára elment ez miatt. Úgyhogy kell a tőke megvédése, vagy a nyereség tovább futtatása érdekében
Ez nem igaz..nem jó ez így. Ugy látszik most meg ezt kell megtanulnom a kilépést és dobást meg stoppot használni, mert ezen az oldalt még sok az érzelem :(
OTP részvényesek ide!