tudom régi célár már, (továbbra is) de szerintem olyan 7800-8100 most fejből kb ide jön ki chart alapján nekem. Már ha átviszi. Azért nem eszik olyan forrón szerintem..de meglátjuk
1. Én sem hiszek benne, hogy lesz, de láttam már pár furcsa dolgot. 6855-ön kötődtem be azon a furcsa átkötéses napon, és egy nagy horderejű dolognál nem szoktam stoppot betenni.
2. Naposon vizsgáltam a spike-ok figyelembevételével (ápr. 19. ápr. 29.), korábbi fontos tetők 04.11. és 05.25.
Én azt csinálnám ha pl dupla ennyi tőkével állnék benne, hogy holnap dobnám a felét.
Van esély hogy tovább megy. Még nem várom a leszakadását a 6600 nak. Egy 7400 ban bízom.
Aztán lehet nem jól látom, de én most megyek bicikli túrára :D
Áh f* olajba kellett volna 27 dodón venni ahogy nem mertem és no para. Ha vissza gondolok, már akkor arról cikkeztek hogy 20 alatti lesz stb ez plusz jel volt a belépésre de ugye a multban nem élünk szóval csak előre :) Mennyivel máshogy áll az ember a dolgokhoz ha nincs a "nyomás".
Olyan ez a "szakma", sose jutsz fel a csucsra mindíg úton vagy...akárcsak az élet.
Bezzeg egy jó orgazmus...
Na ennyit a filozofágról, go :D
1, Brexitre nem nem ugranék be, nagyon kicsi az esélye...
2, Néztem pár tf-et , látom a csökkenő csúcsokat, de nekem már 7095-ig nem ér fel csatornatető törés nélkül.Ilyen alapon tényleg dobni kell. Milyen tf-en nézed?
Szelvényvágás előtt a gap 7025-ön van, viszont én úgy látom, hogy egy csökkenő trendcsatornában vagyunk, ahol a csatorna teteje 7095 pont, mai amúgy is egy jó kiszálló szintnek tűnik a korábbi tetőket nézve. A csökkenő csatorna viszont egy gyönyörő bullflag.
Holnap megpróbálom eldobni 7095 körül a brexit, iiletve az alakzat miatt. Ha megyünk tovább, akkor pedig BPC-ben megjátszani a dolgot.
OTP részvényesek ide!