Igen ez jogos, kicsit úgy érzem, shortos szemüvegben nézzem a világot. Meg azért közel 700 ft. esett igen csak hamar, ez túl sok. A megérzésem az, hogy esik még, de... A megérzések időnként igen csak sokba kerülnek:)
Ebben egyetértünk. Amit az elmúlt időszakban láttam az, hogy többen támadták minden beírását. Biztos voltak előzmények, amiket nem láttam, így ebbe nem szólok bele. Remélem minél többen megosztják elképzeléseiket, így több nézetet beszélgetünk át.
Igen írjon mindenki, amit akar, de azt is, hogy miért gondolja, és nem fellengzős érthető szöveggel! Véleményeket utána lehet ütköztetni! MEGFELELŐ STÍLUSBAN !!!
Ne csodálkozz, minden tech elemző portál jelentős esést vetített előre mára és későbbre.(néha rövid távon bejön)
Technika a múltból próbál előrejelezni, ez meg itt a realtime PIAC !
Szerintem becsülendő, hogy leírja az elképzeléseit. Ha valaki szent írásnak tekinti, magára vessen. Én továbbra is élvezettel olvasom, és levonom a következtetéseimet. Mára én is fel vártam, de csak 6710-en vettem az utolsó pakkot. 7000-től szépen lekisértem, szóval indulhat 7400 fölé.
Megjelent egy fej és vállak alakzat is, mely szintén a további esést valószínűsíti. Az alakzat célárfolyam 6 300 Ft környékére mutat, a következő Fibonacci-szint pedig 6 400 Ft felett található. A jelenlegi kép alapján tehát arra számíthatunk, hogy a bankpapír árfolyama a 6 200-6 400 Ft-os tartományba esik rövid időn belül
"2)OTP_ben mar nem nagyon lesz ujabb "kiss goodbye" visszateszt, az megvolt ma.
a target ez alapjan -600 pont korul innen.
Az egyebkent, veletlen, epp egybe vag azzal a charttal, amit kalkulaciokent 2 napja feltettem itt is.
Meg a blogba.
Nem kell a gyorsvonatot szembenallva visszalokni probalni. Ha majd megall magatol, akkor lehet kezdeni valamit."
Szóval nem lesz már KIss goodbye,azaz kisebb felpattincs,visszateszt?Akkor ezt hogyan neveznéd?Aki esetleg szép tanácsodra shortolt tegnap,az ma meglepődve darálhat.Több alázat kellene,mert gőze sincs senkinek,hogy napról napra hová kerül az árfolyam.10hét tartás "good luck".
Akkor szar a könyvelőd, oszti után nem kell ehozni csak simán adózni amit általában le is vonnak kifizetéskor, azt csak simán fel kell tüntetni az adóbevallásban.
Kell-e egészségügyi hozzájárulást (EHO) fizetni a tőzsdei részvényeim által fizetett osztalékok után?
Az EGT tagállamok (köztük Magyarország) tőzsdéin vásárolt részvények osztaléka után nem kell egészségügyi hozzájárulást fizetni.
Érdemes arra odafigyelni, hogy például az USA nem EGT tagállam, így az amerikai részvények osztaléka után egészségügyi hozzájárulás is fizetendő, ami 14%! Ezt az összeget társaságunk automatikusan levonja az osztalékokból és továbbítja az adóhatóságnak. Ügyfeleinknek a befizetéssel nem kell bajlódnia, de az adóbevallásban a levont 14%-os EHO-t szerepeltetni kell.
Jó tudni, hogy a 14%-os EHO fizetésnek van egy éves 450 ezer forintos maximuma. Ha ügyfelünk nyilatkozik társaságunk felé arról, hogy adott évben már befizetett, vagy be fog fizetni ekkora 14%-os EHO-t, abban az esetben társaságunk nem vonja le a nem EGT tőzsdéken vásárolt részvények osztalékából a 14%-os EHO-t.
1998. évi LXVI. törvény, az egészségügyi hozzájárulásról
5. § (1) Nem kell megfizetni a százalékos mértékű egészségügyi hozzájárulást a következő jogcímeken keletkező jövedelmek után: h) 42 bármely EGT-államban működő, a tőkepiacról szóló törvény szerint elismert (szabályozott) piacnak minősülő tőzsdére bevezetett értékpapírnak az adott tagállamjoga szerint osztaléknak(osztalékelőlegnek) minősülő hozama.
OTP részvényesek ide!