Ez még csak egy pici korrekció, de ha igazi crach lesz, mint volt 2007 környékén, akkor lesz jócskán alacsonyabb ár is a mostaninál.
Emlékszem, akkor a 10 000ft-os OTP leesett 700 ft környékére.
Óvatosan kell bánni most a vételekkel, megint nehogy beüssön a gebasz, mert akkor évekre csücsülhetünk a jó otinkban.
Az utóbbi napok mozgásait is (pl. a jelentős esést, amit előre leírtál, ha nem megy néhány napon belül 6280 fölé) teljes egészében kihagytam, pedig minden nap elég jól és kevés rizikóval meg lehetett volna játszani (nyitókról többnyire lefelé ment) és ezt az indikátorok is elég jól jelezték.
Megint nem hallgattam a megérzéseimre sem, pedig bejöttek volna. Zárás előtt nagyon gondolkodtam a longon, de nem mertem meglépni, pedig úgy érzem, ahogy írod, hogy pattannia kellene a piacoknak (Draghi, QE) mert ha nem, akkor bedőlnek.
Az általatok várt emelkedés csak egy kisebb fel korrekció lesz és utána jön minden jóval lejjebb?
Miben is, sárpacli??? Az, hogy valaki rendszeresen beírkálja a shortos várakozásait, aztán egyszer csak igaza lesz..Na arra nem kéne nagyon büszkének lenned, ismernek már itt egy páran...Viszont a megjelenésed is macibert erősíti, azaz holnap irány váltás ...
Az EUR/USD mintha már Draghira készülne, de azért túl sok pozitív jel nem érezhető. Aki kerek 1000-re állt be a tl60-ra és 1 forint híján nem kapott, nagyon káromkodna, ha a ti forgatókönyvetek érvényesül.
OTP részvényesek ide!