"Az OTP összes leánybankja profitot fog termelni idén, mondta a bank vezérigazgató-helyettese, Wolf László a Bloombergnek. Tavaly az orosz és ukrán leánybankok még komoly veszteségeket szenvedtek el, de úgy tűnik, az OTP-nél idén már fordulatot várnak ezekben az országokban is. Az olajár év eleji komoly esése miatt az orosz gazdaság kilátásai tovább romlottak, a mostani nyilatkozat alapján azonban úgy tűnik, a banknál nem számítanak arra, hogy mindez az év egészére is rányomhatja majd a bélyegét"
Szépen rájátszottak a nemzetközi hangulatra, becsaptak engem is, pedig csak egy 970-es céláras duplaaljban bíztam.
Kiülésre felkészülni, vagy fedező shortcertit kell venni mellé.
páran itt hülyének néztek embereket múlt hét péntek délelőtt is az 5800, aztán tessék, két kereskedési nap és ott is vagyunk....ezen a szinten van az emelkedő támaszvonal, hát...talán megtartja...szóval vételben lehet a bátraknak próbálkozni.
bocs de én a ló másik oldalán ülök (még)
Ahogy én látom, tegnap volt egy esés 4,5M forgalommal (ha jól emlékszek), ma szintén 4M feletti a forgalom és szintén esésben ráadásul ugyan azon a 6000-5900-as úton, ez az én olvasatomban megegyezik egy sima 9M forgalmú nappal. Ráadásul naposon sem látok fordulós gyertyát még.
OTP részvényesek ide!