Ha a korrekciós tételektől megtisztított eredménysort nézzük, akkor a bank teljesítménye 25,8 százalékkal magasabb. A bevételek vártnál magasabb, míg a működési költségek vártnál alacsonyabb szinten.
A magas céltartalékolás- a várható csökkenő bankadóval ö.vetve - o.k
Adóoptimalizál:)
Igazabol minden amellett szol hogy es lefele menjen. Rossz fundamentalis hir, Technikailag 5750es trendrol lefordulas. Rossz nemzetkozi hangulat. Miert emelkedne 6000ig?
Gyengulni mindig azert gyengul valami, mert a piac ugy gondolja, hogy az az irany. Nem is ertelek, hogy miert ne lehetne egy-egy TA-s ponthoz fundas hir keresni. Azert, mert te nem hasznalsz TA-t, es a fundaban hiszel, el kellene fogadnod, hogy a TA a hangulatot mutatja, a funda meg egy hangulatot befolyasolo dolog.
Ha nem megy le, akkor nem azt fogom magyarazni, hogy azert, mert xxx, hanem azt mondom, hogy tevedtem.
Miközben a piaci elemzők 16,1 milliárd forintos adózott eredményt vártak a harmadik negyedévben az OTP-nél, a legnagyobb magyar bank 3,6 milliárdos veszteséget jelentett.
Nincs longom. Csak shortom van. Igaz az 5800-on 5850-en tervezettek nem nyíltak meg, így csak a fele pakkot szedegettem össze. Fele pénzem parlagon hever. Ez tényleg rossz ... :)
"Ilyen felbontásban azért én nem szoktam nézegetni otit."
De hát ez az alap! :o) A kötéslista az amiből származtatjuk a különböző tf-ű gyertyákat. A tick alapú ábrázolás pedig a kötéslistát mutatja teljes valójában. Ebből minden más származtatott ábrázolás csak elvesz.
A legpontosabban ezen az ábrán lehet követni a hullámokat.
Ezzel csak egyetlen egy baj van: nincs olyan széles monitor, nincs olyan hosszú papírszalag, hogy egy likvid instrumentumot értelmesen ábrázolni tudjunk néhány hetes időtávon. :)
Ez eléggé ótvar. A matek:
100+137-13=224HUF
Az a rögeszmés, folyton visszatérő 150 mrd-os éves EPS-hez 535 HUF kellene.
A hülye is látja, hogy idén sem lesz meg, meg jövőre, meg azután sem.
A múlt héten volt egy cikk, nem találom, talán nem véletelen, ahol 2-3 éves távlatban, valami 360 HUF-os osztiról, meg 600-as profitsorról regéltek.
Pozitívumnak tüntették föl az ukrán kitettség csökkenését, szerintem a Good Will-ek apasztják, de abban mi a jó?
Fúrcsa mód 4000-res OTP-nél is 20%-os a discount a szektortársakhoz képest, meg 5500-asnál is.
Addig tart itt a vitézkedés 5700-nál, amig a nyitott shortok mediánja nem kerül följebb.
5200-300-as sávban, vesznek az 5700-ról shortolók-parasztshortolók, lentebbről beragadt shortosok. A shortstoppok juttatták 6000 fölé, long stoppok fogják vinni 5000 alá.
OTP részvényesek ide!