Cimballi nem javasolja m10-15 alatt a számozást, értem, h miért, valóban okozhat gondot. Likvid piacon (pl sp e mini) néha 10 másodperces chartot is használok m1 megerősítéséhet, a nagyobb értsd m3) kontextushoz, de nyilván ez extrém
Régen online közvetittetem az otpt m1-n, gyakoroltam, gyorsan jöttek a hullámok, de manapság ez a papír is halott ehhez, gyakorlásnak jó volt, magyar árak melletti kereskedéshez nem
Nem vok jól:), nincs fönök van helyette egy izzig vérig hülye pi.,.a
Napok óta jönnek a konteósok az elméletekkel, holott egész jól látszik a piac mozgása, várható mozgása és azok a szibtek amik akadály jelentenek a papirnak
Igen esélyes, belenyal vagy beleesik
Két verzíó határán van a papír;én kivárok, de ez csak dt, m5
De mindig arra fogni egy mozgast, h vki mutyizik, aki ki akarnak b..ni a kicsikkel, nem jó megközelítés, bár tény emberi. Elismerni a saját hibát nehezebb, mint másra fogni. A tőzsde nagy tanítómester, megmutatja ki milyen valójában, görbe tükröt tesz az ember elé, ami nem is olyan görbe! Addig nem lesz sikeres az ember a tőzsdén, amíg másban keresi a buktájának az okát, csak a saját döntése felett úr az ember, a másik felett nem!
OTP részvényesek ide!