Én már reggel vártam a kínai hatást, csak erőssebbet.
De a kínai rémálom holnap(ra) elmúlik, mert elég nagyot estek a piacok.Holnap jön a görög megállapodás ténye, mint pozitívum.
Lehet a piacokat folyamatosan fel/le rángatni.
680-700 kitart (kivéve a leszurásokat).
Ezt a certi-vitat majd akkor nyissuk ki, amikor azt irod, hogy
"DAXTSxx vasarolva 1000-ert ot napja. Negy napja kiutottek nyitaskor 270-en. Ma tudtam csak eladni az arjegyzonek, mert harom napig nem is volt jegyzes. Azota egyebkent fordult, es most mar 4000-et erne..."
Es a BUX is pont akkor, es onnan fordult? Itt inkabb a BUX-szal terveztek valami celarat, vagy fibo szintet elerni, es ehhez megontottek valamint a negy blue kozul. OTP-t volt a legolcsobb, nyilvan ures konyvet a legkonnyebb...
Szerintem nem láttuk az alját még 20-30 ft-al lehet lejjebb. Ez a fajta leszúrás rendszeres bizonyos hullámoknál.Megnéztem, óráson, de 30-percesen jobban látszik.
Vala egy megbízás: "Kedves brókerem, adj már el 500k-t."
A végén bókerünk ráborítja a piacra az utolsó 10-20k-t. Szerintem ezt láttuk. Biztosat viszont csk 750 felett lehet erről mondani. Kontrával rendszeresen vadásszuk ezeket a le ill felszúrásokat a trend lehetséges végén.
Ti még mindig a longban bíztok? ütés van helló? otp is le lesz csapva jelentéstől függettlenül: ha rosszat jelent akkor nagyon ha jó akkor csak kissé. van-e rajta sapka?
sárga veszedelemtől becsúszott a csoki mindenhol nyersanyagok részvény minden... ez nem áll meg a határon ha kiszállás van akkor kiszállás van. forintunk? az is csoda... idióta kancsi mató emelheted is a kamatot
OTP részvényesek ide!