Ez a variáció engem is egyre inkább foglalkoztat. Felkeltette a figyelmem egy fraktál-részlet, ami hasonlít a mostani abc-nek vélt korrekcióhoz és abból is nagy kitörés volt. Ha így lesz, az én céláram 6400-7000 közé esik (de inkább 6900-7000).
Geometria és az összeesküvés elméletem (egy_kezdo sugallatára) is támogatja ezt az elképzelést.
Kiváncsi vagyok ki az aki hasonló véleményen van mint amire most Én jutottam, ahogy nézegettem a chartot.
Szerintem ez nem igen fog bemenni 5k alá, mondjuk lekorigál 5500 (remélem min 5630 ig résig azért leesik, short-ban vagyok per pill) vagy mondjuk 5100 ig ismét , de aztán neki megy a 6K nak és tovább 6k-7K közzé. Ki mit gondol erről?
Csak TA alapon nézegettem. Továbbá olyan rég ótta volt lenyomva 5K alá a papir. Ez egy igen hosszú távu gondolat menet most nálam, Ti mit gondoltok?
off:De ha ez mene 6K fölé akkor bizony a Moll-nak is menni kéne.
Tartom a shortot 5900ról szerencsére eddig nem adtam el, de ez a záró felhúzás ki tudja lehet tudnak valamit! Délelőtt valószínű lesz egy kis fel úgyhogy résen kell lenni!
Sany Tesó! Tegnap felhívtam a figyelmet erre a tervtől eltérő mozgásra a mai napra vonatkozóan. Nem vetheted a szememre.
Ha holnap nem megyünk a mai alj alá, illetve fölé megyünk a mai maxnak, no akkor jogosan élcelődhetsz a terven. Addig csak figyu van...és egy piros gyertya mára. ;)
Jövő hét szerdán alatta leszünk 5723-nak. Nem érdekel közben hol fog csúcsot.
Megyek a Görögökhöz. Otikával a jövő hét szerdán fogunk ott találkozni. Addig én pihenek otika meg csavaroghat. Jöhet-meht Szeged, Pécs, Varsó meg Budapest között, de aztán Athénban közösen ülünk repülőre és jövünk vissza.
Addig is jó kereskedést és várakozást kívánok az olvasóknak.... :)
OTP részvényesek ide!