Sellafield2 will produce 7.5 tons of PLUTONIUM EVERY YEAR. 1.5 kg of plutonium make a nuclear bomb.
Sellafield2 will release the same amount of radioactivity into the environment as Chernobyl every 4.5 years one of these Radoiactive substances KRYPTON 85 will cause death and skin cancer!!!!!!
Csak valaki játszadozott a Richterrel, már megy is vissza a helyére.
Forint közben bivalyerős. Lehet ez is a felminősítés előszele (vagy a márciusi Qe is benne van, bár az a többi keleteurópai valután is látszana). Remélem még a legközelebbi júliusi felülvizsgálat előtt elfogadják a reklámadó csökkentést és a bankadó csökkentést és akkor van esély a felminősítésre is szerintem.
Persze, megtalaltam. Azert is irtam, hogy "alapbeallitaskent". Dehat akkor is nonszensz, hogy felraksz egy MACDot, szemre ellenorzod a parametereket, es megsem azt mutatja, amit kellene.
Ezt a Markerst eddig is egy szines, szagos bohocprogramnak gondoltam, de most hogy latom, hogy a MACD benne alapbeallitaskent NEM az EMA-kat hasznalja, hat vegleg letettem arrol, hogy erre a szemetre elofizessek.
Szoval BUX napos MACD vegulis vetel. Halovany vetel, es az elso piros gyertya eladasba fogja vagni. De attol meg helyesen "BUX napos MACD vetel".
OTP részvényesek ide!