Mint korábban írtam volt egy vevő 20000db-al 4370 környékén, ami nem tetszett nekem. Most vagy az volt a célja hogy elindítsa felfelé az árat, majd utána magasabbról beönt és lezúgunk 4300 alá.
Vagy pedig tényleg csak símán venni akart egy ekkora pakkot 4370-en, de meggondolta magát.
Napközben kiderül.
...ez jó!!! :D
mindig is szerettem a finom humort :)
lehet igazad is, lehet ebből akár bukta is!!! csupán én most reálisan nagyobb esélyét látom a pozitív kimenetelnek mint a stoppolódásnak, de ez nem azt jelenti hogy nem nyúzhatják le rólam a bőrt!!! 30-70% esélyét látom a tréd sikerének...
Engedd meg hogy figyelmedbe ajánljak egy rendkívül értelmes és jó írást, főként az utolsó részeit,reagálva a 3-5% os eső napok várását vízionáló elképzelésedre.
Semmi képp nem kritikának avagy bírálatnak szánom,csupán gondolatébresztő:
(...hisz itt a lényeg hogy olyan stratégia legyen birtokunkba ami esélyeinket növeli a pozitív kimenetelek elérésében, és hogy ez RSI,avagy lúdtoll,az tök mindegy )
az már letisztult bennem ,hogy sok embernek RSI volt a jele az óvodában :) sokakat ez a "tudmányosan" túlfeszített TA akadályoz meg abban hogy lássák és felismerjék a lehetőségeket a piacon,ma az otp belecsíphet a 4450es lokális ellenállásába, én a körül tervezem a zárást, a stop pedig a szokásos 51ft
...de itt mindenki a maga pogácsáját sütögeti,és színesek az álláspontok,ez benne a szép
Igen, mivel a nap első felében még ugyanazzal a hévvel vették, mint tegnapelőtt. Megnéztem markersen, ugyanakkora forgalom volt. Délutánra viszont lenullázódott a lendülete, a nap második felében alig volt forgalom. Ha ez a tendencia marad, akkor könnyen még lejjebb kerülhet ma. Hacsak nem kapja ma is fel egy nagyobb vevő, meglátjuk.
Törölt felhasználó2015. 02. 26. 08:43
A kilatasok tegnap ota nem valtoztak: RSI 70 folott masodik napja BUXban es OTPban is. BUX napos MACD raadasul beadta az eladast.
Tul van huzva mind a ketto, es 3-5%-os eso napnak kell jonnie; olyannak, amibe senki bele sem mer majd venni.
A terv tovabbra is longrealizalas es short.
Feri: tegnap a MOL vegulis bezart a tegnapelotti "nagy" gyertya fole.
OTP részvényesek ide!