Nincs olyan, hogy melyik a 'jó' chart, egyetlen hivatalos chart van, amit a BÉT közöl, mivel ez egy forintban kereskedett részvény. Aki venni akar belőle, forintot kell vennie, ahol jelentkezik egy extra árfolyamkockázata, de az nem értelmezhető, hogy direktben átváltom a rv árfolyamot más devizára, mivel a cég teljesítménye nem függ össze szorosan a nemzeti fizetőeszközével, a kettő két külön történet.
A dollárban nézett charton még messze van a csökkenő trendvonltól, míg a Ft-ban nézetten 2 napja áttörte fel, amit tegnap vissza is tesztelt.
Óriási különbség van közöttük.
OTP chartot, mert itt sokan azt állítják, hogy külföldön is, főképpen amerikában is játszanak vele.
Szerintük ez a mérvadóbb, ha USD-ben van nézve.
Nagyon nagy különbség van a chartok között ugye legfőképpen az usd árfolyamától függően.
Most az a kérdés vetődik fel, hogy melyik a jó chart?
Amit küldtél azok forint árfolyamon vannak.
minden naphoz tartozik egy mnb devizaárfolyam is.
A forint árfolyamot el kell vele osztani és ez az új érték kerül a txt-be.
Ha megnézted az én chartomat, akkor láthatod, hogy milyen nagy különbségek vannak a te chartoddal szemben.
Mostmár azt sem tudom, hogy melyik a jó chart.
Ez az amibróker nem vált át órásra hiszen csak napos adatokat kapott. Én pedig óráson jobban szeretnék rajzolgatni. Órás adatokat lehet valahonnan leszedni legalább az utolsó félévet?
Különben az investing gyertyákat kell egyenként leolvasni.
OTP részvényesek ide!