Egyelőre csak szemmel követem, majd a hétvégén megint készítek egy kis összefoglalót. A tegnapi nap egyébként már nem hasonlított egyáltalán a tavalyi rally tetejére, mert a nagy vevő felborította a forgatókönyvet, de ha egészében nézzük, akkor az oldalazó jellegű mozgás még érvényesnek látszik. Tegnap volt egy hullócsillagunk, aminek a teste az azelőtti napon belül maradt. Hacsak nem jön újra valami agresszív vevő, akkor szerintem jön itt is az oldalazás.
Szerintem mindenki vár hogy mi a f...asz lesz. Szerintem ez a 3900-3950 nagyon sokmindent eldönt. Ha nem tudjuk áttörni, akkor lefelé vezet az út. Azt meg ki tudja hogy hányszor próbálunk nekimenni?
Magam nem vitáznék Jánossal, mert a monitorját (ha már tőzsde) sem pucolhatnám, viszont valamiért nem hiszek ebben a bullban. Ha felmenne 4100 fölé, legalább ki tudnék szállni a beragadt pozimból. A múlt pénteki 3640-es pakkomat eladtam tegnap 3870-en.
"Raadasul: EEM EUFN is vadul bull. Az RNE kitort az eso ekbol felfele. ESR meg oldalaz, de mar az is megkezdte az emelkedest."
ezekre az instrumentumokra kaphatok egy linket? Láttam itt beraktátok többször a linkjét, eddig nem néztem meg, most megnézném majd az összefüggését. OTP eddig nem érdekelt engem, most hogy esetleg lehet reménysugár, azért kezdtem el figyelni..
Azért ne feledjük nemsoká jön az OTP gyorsjelentés (1hónap múlva). Na abban ukrán, horvát leány fronton lehet érdekesség, na meg a nemfizető adósok kérdésvel, és a betétesek a 2%os bankbetétekkel özönlenek be a pénzükkel a bankba hogy hu de frankó kamat mindenem lekötöm benne? Meglátjuk.
Az a chart még nem annyira bull amennyire csak lehet szerintem.
Azért ennyire ne szaladjunk előre. 3800körül körözünk kb fél éve, de előtte voltunk már 4800on is.
A chart semmivel nem mutat többet, mint máskor. Egyelőre még mindig csökkenő tetők vannak, de még a leszorítót sem tudtuk meghaladni.
Abban igazad van, hogy kb két hete emelkedik, de azért ne legyünk elfogultak még a jelenlegi képtől.
Pont annyira lehet eg C hullám fel, mint egy hármas.
Ráadásul tegnap shooting start csinált naposon, ami korántsem annyira bull, de ha optimisták akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk visszatesztelte a 3850es támaszt, amit mutattam napközben a képen, hogy figyelni!
3900es ellenállási zónáról viszont lefordult, ami több havi sáv alj!
Szóval még semmi nincs eldöntve.
Az lehetséges, hogy a nálad már teljesen kifutott le a bear szakasz, de mint tudjuk előtte 1600at is vártál, mert azt elsimerted. Ezen megállapítás alapján még nem lehetne vége az esésnek, de elfogadható, hogy változott az álláspontod és most már úgy látod mégis befejezte a bear szakaszt.
Én még mindig nem vagyok erről meggyőzve.
Feltankolni nem láttam senkit még lefele. Nem volt az az über brutál alá állok az esésnek és megveszem, mert felszalad az árfolyam.
Pár elemző véleményt cserélt. Egon, Te, és pár elemző oldal fordításra hívta fel a figyelmet, ami elindított egy vételi indukciót. Ami egyelőre természetes felfutást hozott, mert egik vette a másik előtt, a másik meg zárta a shortot a harmadik előtt.
Most lesz majd érdekes mit kezd magával a blue csapatunk. Áttörik e végre a csökkenő leszorítókat, átvisszük e a lokális tetőket. Lesz-e már emelkedő alj, emelkedő tető sorozat?!
Ma továbbra is 3840-50 támasz, 3950ellenállás. Fölötte alatta kaphatunk szignált.
9 és 10 között kiderül hogy merre tovább!
A tegnapi öntögető, ha akarta manipulálás miatt is csinálhatta a tegnapi gyertya formát. Sok értelmét nem látom a reggeli nagy emelésének, utána meg egész nap kuss hogy visszaessen.
Nem kötözködni akarok, segítő szándékkal figyelmedbe ajánlom, hogy sem gazdasági fordulat, sem politikai fordulat nincs Magyarországon. Aki Ukrajnába fektetett, most pórul járt. Aki Ororszországba fektetett, most pórul járt, aki Görögországba fektetett, most pórul jár, aki Ciprusba fektetett, pórul járt, aki ...
Persze lehet mindent felülír az EKB, de ez lehet hogy inkább csak álom marad.
OTP részvényesek ide!