Tényleg jó a chartod és tényleg ízekre szedted, számomra elég meggyőzőek a hozzáfűzött magyarázatok is. A kérdés az, hogy tényleg ez valósul-e meg. Holnap valószínűleg eldől.
Nemhogy csökkentették volna a sort kitettségüket, még mindig növelik.
Viszont azt is jó lenne tudni, hogy honnantól kezdték el sortolni, mert lehet (sőt biztos), hogy sávosan csinálták.
Ami azt is jelentheti, hogyha 4500-5000 ft környékén is zárják, még akkor is plusszban lehetnek vele.
azt össze kell számolni! 0,01%=28.000db
Maverick: 68*28.000=1.904.000db
Lansdowne:156*28.000=4.368.000db
Marshal:70*28.000=1.960.000db
Odey: 62*28000=1.736.000db
össz:9.968.000db
Távol áll tőlem , hogy megkérdőjelezzem az elképzeléseidet!!! CSak egyszerűen a tények tükrében (10 millió nyitott short) egyszerűen képtelen, értelmetlen ellentétes irányú kockázatvállalásnak gondolom!
A tőzsde csak a kockázatokról szól,nem?
Merni kell néha kockázatot vállalni.De most otp ahogy kinéz a charton nem tartanám kockázatosnak rövid távon long irányba.
Majd meglátjuk kinek jön be az elképzelése
A Jóisten fogja minden longos kezét, ha már a józan kockázatérzékelés kiveszett belőlük én azt mondom! Azért néha mormogja már el mindenki magának, csakhogy a földön járjon, hogy 10 millió nyitott short!
Köszönöm a válaszodat! Én továbbra is kb 70:30-at érzek részedről a válaszodban a long irányába. Egyetértek! Lehet ez az idei rosszpiac kimarad, főleg, ha jó áron sikerül bankot vennie otinak! Így legyen! Én nyakig longban vagyok.
jó a chartod,De naposon kellene elősször megnézni a fő trendet long most long beszállokat keresünk nem shortot.A papír szerinti célárt ez 3850-3700 et ezt honnan gondolod hogy így kell kiszámolni?
Én nem dupla tetőt látok benne hanem oldalazást pontpsan ugyanazt csinálja mint amikor 3900-és 4100 között oldalazott hónapokig. Én szilárdan tartom magam a longhoz.
Felfektettem a chartot a boncasztalra és ízekre szedtem az egészet. Röviden szólva, szerintem a további esés a valószínűbb, de a részleteket megnézhetitek magán a grafikonon:
Sem nem tanács, sem egyéb befektetési javaslat, csak leírom, mit tudok jelenleg a szituációból kiolvasni. (Ellen)véleményeket én is szívesen meghallgatok, több szem többet lát.
OTP részvényesek ide!