Igen, mondták emezek is, hogy a BÉT szarakszik. De eddig a múlt hét volt nálam a csúcsok csúcsa.
Hétfő: szar volt reggel a Netbróker (Erste), nem volt indikatív adat és utána is vak volt a platform egy darabig
Kedd: délután elszállt a kábelnet (Invitel), mert az Elmü túrt valamit a fejállomás nyomvonalán. Van tartalék mobilnet, de az meg olyan lassú (TRémobil), mint 10 évvel ezelőtt
Szerda: leállt a Markers, amivel napon belül követem az árfolyamokat, mert lehalt a Portfolio szervere, amitől az adatokat kapja. Utólérni persze egy teremtett lelket sem lehetett náluk.
Csütörtök: nem tudom, mi történhetett, de kivételesen minden működött. Nem is értem.
Péntek: zárás előtti fél órában megint lerohadt a Netbróker Pro és zárásig sem kalapálták helyre. Gondolom az lehetett a logika, hogy ha a hét elejét is szarul kezdte, akkor minimum úgy is búcsúztassa.
Azon gondolkodtam, mi van még ami el tudna romlani. De most, hogy a BÉT a hamvaiba hullott, eszembe jutott :-) Istenem, hogy nincs egy olyan nyomorult szolgáltatás az EGÉSZ országban, amire jó szívvel rá lehet mondani, hogy igen, ez megéri az árát.
OTP részvényesek ide!