Ha hiszünk abban h sp-egy minimum 5%-os (caldaro szerint 5-10% a negyedik köztes hullám hossza) correkcióba kezdett akkor annak az emelkedő hulláma akár fel is hozhatja ma-holnap otp-t. link
De én mégis tartom a shortot, mert a következő esés nagyon gyors lesz.
A nemzetközi hangulat pedig rányomja a béjegét otira is, eddigi megfigyeléseim alapján.
a jóslataid ritkán jönnek be a múlt héten 3700-at jósoltál, próbálod befolyásolni az embereket.szerintem te az ellenkezőjét kereskeded annak amit írsz.
Nekem nincsenek ilyen professzionalis abraim, csak egy egyszeru napos chart: link
BUXot 17600 szint, illetve EMA(50) tartja. OTPt EMA(50) 4040-nel, illetve shortterm mozgoatlagok 4000 korul tartjak. Ebbol kifolyolag 4040 felett BULL, 4000-4040 kozott semleges, 4000 alatt bear. Aki akart, tegnap felugorhatott a hajora. A tegnapi "nagy" azsiai-EU osszeomlas a Wall streeten egy hosszu also kanocra volt eleg...
Mikmakk: Ha az "END" gombot nyomogatod, akkor tovabb tudod gorgetni az idosikot, es az ures teruletre ki tudod huzni a fibokat: igy a szamok nem fognak raulni a chartra, hanem oldalt, az ures teruleten lesznek.
OTP részvényesek ide!