köszi erről az oldalról letöltöttem az adatgyűjtésnél a buxot és nem megy nem tudom felteni amibrokerre. pedig minden utasítást betartottam. Mi lehet a baj?
ez egy jo cikk link
egy dolgot nem vesz figyelembe: partunk es kormanyunk bizony minden forumon azt bizonygatja hogy a forintositas miatt a torlesztoreszlet nem nohet. Tehat a kamatfelarnak az lesz a maximuma ami az eredeti kamat es a bubor+ eredeti felar kozul a kisebb lesz. Ebben van meg egy rejtett buko, amit a vegleges torveny szovegezeseig csak talalgatni lehet. En nem szamitok jora.
senki nem mondta hogy longban vagyok erdekelt, es ugy tudom matsmath kollega is igy all. Azt nezegetem hol kene meg a shortot boviteni. Ez a 4148 betette a kaput, mondjuk arra jo volt hogy feljebb hozzam az atlagom. Penteken eladtam a korabi shortok felet 3880nal, de azt mar visszavettem 4015-4100 kozott ket reszletben.
Ellentétben veletek én nem felfele várom... Én már shortban vagyok érdekelt...
Hír volt a piacon... és ez a hír így nem teljes... majd akkor lesz az, ha tudjuk a kamatszinteket is mellé...
egyebkent csak halkan vetnem kozbe: a haromszog szaraihoz kozel az utolso ket alkalommal csak egy-egy tuske volt, de elertuk. Nalam most 4250 korul van a felso szar.
OTP részvényesek ide!