Sztem jól éreztem a korrekciót mára. Még tegnap kiszálltam belőle, úgyhogy most egy jó belépési pozit várok. Öröm nézni, ahogy csúszik lefelé. Nyilván azért, mert nem vagyok benne.
Azért ezek a 11.600 forintos célárak megtámasztják az árfolyamok. Egy gyors vissszaszúrás bármikor benne van, de ha marad a jó nemetközi hangulat ne nagyon várjuk lefelé.
Szerintetek hol érdemes pozit nyitni? Vajon visszakorrigál 9 k-ra, ahogy eddig is tette egy jelentős emelkedés után? Az világos, hogy erősen bullish papír, de ma még sztem egy short is benne van/lehet. Mi a véredényetek?
minden előfordulhat, az alapok ki-beléphetnek a piacon.............most az a kérdés meddig maradnak?
ha az otit adni kezdik padló, ha tartják, fut még egy két kört..............szvsz ha vételen maradnak akkor is érdekük EGY KORREKCIÓ 9000-9500 TÁJÁRA.........NA AKKOR OTT VAN A BESZÁLLÓ, AKKOR IS HA 9k ALÁ IS BENÉZ!!!!!!!!!!!!
legalábbis erre tettem el néhány milkát (legfeljebb csokoládét veszek majd hangulatjavítás céljából:))) )!
Vészmadár!!! Tudom, hogy szórakoztat, hogy szórakozhatsz, de nem gondolod, hogy mindenki szemében hiteltelenné váltál....Egyszerűen nem érzed a piacot vagy csak minket szopatsz!? Az utóbbira voksolok...
Nincs ezzel alapvető probléma, de ide azok írogatnak akik komolyan gondolják a témát..
Kérlek szállj magadba 1 kicsit, vagy dumáljuk meg 1 sör mellett privát...Rendi??
OTP részvényesek ide!