Sosem oktattalak ki,ebben biztos vagyok, a második hozzászólásoddal pedig teljesen egyet értek. Most sem értem, miért kellett abban a stílusban reagálnod, de te tudod...
Részemről befejeztem.
Csak, hogy tudd ez egy OTP részvény topik, aminek a lényege az lenne, hogy a kereskedéshez egymásnak tanácsokat, irányelveket adjunk.Amiből mindenki saját belátása szerint a konzekvenciákat levonhatja. Ha bizonyos dolgokkal nem ért egyet amit a másik írt attól nem azt jelneti, hogy az hibás meglátás. Ki így ,ki úgy látja. Más a shortosok és a longosok meglátása is, de az nem jelentin azt, hogy ő rosszul gondolja! Azt továbbra is fenn tartom, hogy a KÚRIA döntése pénzbe fog kerülni a bankoknak. -ez az én véleményem. Szerinted meg nem! Ennyi!
Csak hogy tudd, miről beszélek:
"Annyira bíróm az okoskodó majmokat, akik csak irgatnak ,de nem olvasnak!!! Hol látod NAGYKÉPŰ f... a BIZTOS szó beírást?"
Hasonlítsd már össze a két hozzászólást ember!!! Azt hiszem totál normális stílusban tettem egy megjegyzést, te pedig alpári módon, sértegetően reagáltál. Ha szerinted nincs a kettő között különbség és ez részedről így volt korrekt, akkor nincs mit beszélni erről többet. További szép napot neked!!!!
milyen Kúria???
ne higyjünk már mi is a hazugság királyainak, a FIDESZ-nek
ott van a kezükben a 2/3-ad, azt lépnek, amit akarnak
de nem akarnak, mert le se sz.rják az embereket
most megy a tili-toli, hogy KÚRJA, vagy nem KÚRJA
milyen Kúria???
ne higyjünk már mi is a hazugság királyainak, a FIDESZ-nek
ott van a kezükben a 2/3-ad, azt lépnek, amit akarnak
de nem akarnak, mert le se sz.rják az embereket
most megy a tili-toli, hogy KÚRJA, vagy nem KÚRJA
OTP részvényesek ide!