A 200 napos mozgóátlag felett jár, és a júliusi szakadás miatt (szerintem) 5000 forint felett találunk ellenállási szintet, így igen, (megint csak szerintem) hamarosan 5000 forint felett láthatjuk ismét az OTP árfolyamát....
Dehogy okítalak. Hogy jövök én ahhoz, hogy egy ilyen tudós embert oktassak. Csak megjegyeztem csendben, hogy az ismételt "tuti" kijelentésed most sem jött be....
Húúú Sarpac, én bírlak meg minden, de ne haragudj, én ezt a beírást egyszerűen nem tudom értelmezni (pedig csak két mondat...)
Először is: szerintem a 'leszúrás' helyett 'felszúrást' akartál írni, nemde?
Másodszor: nálam a Fibó szint 4750-en van, nem 4720-on.
Harmadszor: Mit értesz azon, hogy megállt? Esésben, vagy emelkedésben állt meg? Nem értem, mert 4720 sehogy sem jön ki.
Aztán tecnikailag nem tök mindegy, hogy hány napos időtávon nézem az emelkedő trendet? Ha napos és emelkedik, akkor trend, oszt jónapot! :-D
Ne értsd félre, amúgy bírlak ám, mert érdekes figura vagy, meg látszik, hogy akarsz, küzdesz, nemúgy mint Aldó...
Napos emelkedő trend milyen időtávban 10 nap? 3 éves emelkedő trendvonalat tesztelte vissza az árfolyam amiről nagy forgalommal le is fordult! Kő kemény ellenállás a 4720 meg itt ha nem vesszük bele a leszúrást egy fibo szint is, persze, hogy megállt tegnap!
Szvsz innen inkabb longos , ez amit elfogadtak semmire se jo, csak idohuzas.. Majd valasztasok elott talan lesz valami uj is ,most johet a mikulas es ev vegi rally!
Ja, még annyit hozzátennék:
Szerintem a tegnap beharangozott 'árfolyamgát-kiterjesztés' annyira nem pozitív hír ám otinak, mint amennyire azt első blikkre értelmezték az elemzők. Mégis emelkedett otika.
Mi lehet ennek az oka?
Szerintem az, hogy Rogán Anti tegnapi bejelentésével tulajdonképpen a befektetők tudtára hozta, hogy a devitahitel megmentés ugyanolyan nyújtanivaló rétestészta lesz, mint anno az IMF-megegyezés. És a piac ennek örült, és otika azé' élvezett el...
Az Otp ma még nem töltötte be teljesen a Csányi-féle eladáskor (07.17-én) keletkezett rést 4800 felett. Tapasztalatom alapján ilyenkor hamarosan meg fogja ezt tenni. A lényeg az, hogy kő keményen a 200 napos mozgó felett tudott maradni a kurzus, ráadásul viszonylag komoly forgalommal. Egyébként is a napos emelkedő trend 4480-ig makulátlan marad. Igaz, a mai 'hullócsillag' kissé árnyalja a képet (és reménnyel töltheti el Aldo-t), de a lényeget tekintve tulajdonképpen semmi más nem történt, mint visszamászott a kurzus a napos Bollingerbe és a tetején zárt.
OTP részvényesek ide!