Quaestor elég drága, ismerem a webbrokert, itt meg 0,1-0,2% a brókerdíj, min 99Ft, továbbá mindenkinek külön számlaszáma van, sokkal gyorsabb az átutalás ki és be is.
Quaestor elég drága, ismerem a webbrokert, itt meg 0,1-0,2% a brókerdíj, min 99Ft, továbbá mindenkinek külön számlaszáma van, sokkal gyorsabb az átutalás ki és be is.
Törölt felhasználó2013. 10. 17. 10:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nagyon szerényen el lehet éldegélni abból a pénzből az életet. Egy lakókocsi és aztán a maradék 200 mFt-ból, mondjuk 3% évi kamat, az 6 mFt/év, az 500eFt/hó. Benzin, kaja, peca engedély, pia ...
Kibírnám! Aki nem hiszi dobjon meg 300 mFt-al és minden nap írok neki egy pár sort, szedje könyvbe és gazdagodjon meg rajtam! Ezek után egy frászt fektetném be, főleg nem ITT ;)!
Ha a Közgép nem költhetné az Uniós pénzeket, már rég nem lennénk EU tagok.
Mondjuk az egy másik kérdés, hogy az ellenzék miért nem perel az elherdált Mrd.ok miatt, amik a Közgépnél landoltak, és nem mondjuk utak épültek belölük.
"A Dagong nevű kínai hitelminősítő "A"-ról "A-"-ra vágta vissza az Egyesült Államok adósságbesorolását annak ellenére, hogy tegnap az amerikai politikusoknak sikerült ideiglenes megállapodásra jutnia a költségvetéssel és az amerikai adósságplafon megemelésével kapcsolatban. A leminősítés azért is lehet érdekes, mert az USA legnagyobb hitelezője Kína."
Most azon gondolkodom, h mikor kéne megshortolni az OTP-t, jól kéne időzíteni. Továbbá egy kérdés, ami ehhez kapcsolódik:
Ez a kérdés csak részben kapcsolódik ide, azt nem értem, h TBSZ számlán a Random Capital Brokernél mért nem lehet tLong/tShort, tehát napon túli tőkeáttételes ügyletet kötni? TBSZ-en lehet TDT-et, ami napon belüli, továbbá BUX1312-re is lehet ügyletet kötni, ami határidős, a TDT is tőkeáttételes, a tLong akár 30 napos is lehet, 5-szörös tőkeáttétellel, ezt viszont vmiért nem teszik lehetővé TBSZ-en. Mi ennek az oka?
Te meg már 3éve árazod ;) amúgy nem kérdés valamikor most már lassan elfog indulni egy több hónapos korrekció, de én szerintem még egy kegyelemdöfést kapnak a shortosok.
Jaj ne is mond, ha én tudnék összelopni, bocs, izé, összespórolni kis pénzt (nem milliárd, 200-300 mFt is elég volna ;) )ki is lépnék az "életből", csak utaznék, pecáznék. Annyi szép hely van ezen a földön amit meg kellene (ha lehetne) látogatni.
Törölt felhasználó2013. 10. 17. 09:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jaj, ne is mond, ha én is tudnék összelopni, bocs, összespórolni (nekem elég volna "csak" 200-300 mFt) kilépnék az "életből" és csak utaznék, pecáznék ... Annyi szép hely van ezen a földön amit meg kellene (ha lehetne) látogatni.
Törölt felhasználó2013. 10. 17. 09:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jaj ne is mond, tudnék én is lopni, izé összespórolni kis pénzt (én már 200-300 mFt-nál), kiszállnék az "életből". Utazás, pecázás ... Annyi szép hely van a világon ahol alig van ember a közelben! Nem is értem őket.
OTP részvényesek ide!