Szia M,
Persze,
az SPY bubble kipukkadasa nem napi szintu dolog, az majd a maga sajat endogen tempojaban mukodik.
link
Emlekszel, maj. elejen azt mondtam, a top is in; a Sornette model szerint;
azota a hullamzas erosodott, ami rendben van, a fordulat soha nem napi szintu egyszeri esemeny, hanem egy FOLYAMAT;
egy picivel az aug. elejei csucs magasabb volt, es lehet, hogy a mostani SPY csucs egy picivel ennel is magasabb lesz,
de inkabb arra szamitok, hogy alacsonyabb lesz, egy vall-fej-vall forma.
De abban eleg biztos vagyok, hogy par heten, max. par honapon belul elindul a a buborek leeresztes.
Ami nem lesz egyforma a vilagban;
tan Azsiaban a legkisebb, EU kozepesen erintett, SPY-ban a legerosebb.
es igen, azt gondolom, decemberben mar jo vetelek lesznek;
hat ne loj el minden puskaport.
Persze, most mindenki FED-ra var, es orul hogy Summers kiszallt; ma rallyval unnepelnek az amatorok;
Egyebkent is, meg kell 1-2% emelkedes ahhoz, hogy elegge oversold legyen DAX es SPY;
En most az oscillatorok csucspontjan eladni fogok, es 1/3 cash-ban varom meg a csutortokot.
Akkor mar kezd latszani, mit mere megy a piac.
Good luck.
Persze,
az SPY bubble kipukkadasa nem napi szintu dolog, az majd a maga sajat endogen tempojaban mukodik.
link
Emlekszel, maj. elejen azt mondtam, a top is in; a Sornette model szerint;
azota a hullamzas erosodott, ami rendben van, a fordulat soha nem napi szintu egyszeri esemeny, hanem egy FOLYAMAT;
egy picivel az aug. elejei csucs magasabb volt, es lehet, hogy a mostani SPY csucs egy picivel ennel is magasabb lesz,
de inkabb arra szamitok, hogy alacsonyabb lesz, egy vall-fej-vall forma.
De abban eleg biztos vagyok, hogy par heten, max. par honapon belul elindul a a buborek leeresztes.
Ami nem lesz egyforma a vilagban;
tan Azsiaban a legkisebb, EU kozepesen erintett, SPY-ban a legerosebb.
es igen, azt gondolom, decemberben mar jo vetelek lesznek;
hat ne loj el minden puskaport.
Persze, most mindenki FED-ra var, es orul hogy Summers kiszallt; ma rallyval unnepelnek az amatorok;
Egyebkent is, meg kell 1-2% emelkedes ahhoz, hogy elegge oversold legyen DAX es SPY;
En most az oscillatorok csucspontjan eladni fogok, es 1/3 cash-ban varom meg a csutortokot.
Akkor mar kezd latszani, mit mere megy a piac.
Good luck.
OTP részvényesek ide!