mindegy, száz szónak is egy a vége, ha ma vagy hétfőn lesz egy szép le az Otp-ben, akkor megint technikailag szépen lehetett alapozni rá...kis ráhagyással persze...
vagy usa adatnál fel az égbe az első percekben, majd két nap esés...ne mondja már nekem senki, hogy ezek nem trükkök...gépek...programok....kisbüfi szopatások...
egyébként pedig, hogy miért szúrt fel 4900 fölé?
hát erre van egy végtelenül egyszerű magyarázatom..az Otpnél megfigyeltem, hogy ugyan jól lehet vele technikai alapon is kereskedni, de mindig egy picit a technikai szintek fölé és alá szúr short induláskor vagy long nyitáskor, hiszen ezzel lehet kiütni a stopokat...ha ma 4850es nyitó után lezúg 4780ig, akkor még annak is feltűnik, hogy short, aki sosem shortolt...kellett egy short kivéreztetés és a stopok bizony az 50 napos mozgó felett kellett bő 1% elhelyezve...utólag adja magát, hogy ezért 4900 fölé kell szúrni, csak én sem hiszem el soha, ezért nyitok kicsit korán, félve a lekésésről...lefelé ha jól emlékszem 4500 környéke volt most a beszálló és mégis 4450 alá is beszúrt...
OTP részvényesek ide!