mert te nagyon tudod hogy mozog az Otp,mostanában mindenki mond mindent,egy a biztos vagy le vagy fel megy,de hogy mikor azr még nem sokan találták el,,most is sokan esést várnak és vártak ennek ellenére sokat emelkedett!!
nem a kitörési pontot shortoltam be, hanem az 50 napos mozgót, mert a 200 naposról sokat jött fel...4800-4850 körüli zóna számomra jó shortbeszálló, sosem foglakozom a nap közbeni tüskékkel, hiszen ezek csak a stopok kiütésére vannak és pár nap/hét távlatában szinte nem is játszanak a technikai elemzésekben...magyarán ma volt egy szép nagy fel ez igaz, de a magas nyitó miatt lehet egy szép nagy forglamú piros gyertya/esetleg doji...akkor pedig az nem longos....ja, szerintem...én senkit nem biztatok shortra vagy longra...leírom, én mit gondolok...ennyi...nem hiszem, hogy arcoskodás, inkább viccelgetés ami néha tőlem származhat...
Törölt felhasználó2013. 07. 05. 09:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
szia
mennyiért vettél mekkora tételben tl12-t ha szabad tudni?
Én már tegnap vettem, de miért nem 4600 alatt... Mondjuk sokan azt mondják itt a vége majd az egésznek, mert innen 4400 ismét. Így adja az elemzés. Persze más elemzés meg 5K fölé. Lássuk.
OTP részvényesek ide!