Erre vigyázz, mert egyszercsak megindul az egyik irányba, s elmélkedhetsz hogy mikor zárd a rossz pozit. Meg ugye így a nyereséget kiütöd a másik veszteségével.
sztem mindkét irányba érdemes nyitni (DAX short-long), mert mozog 5o-1oo pontot mindkét irányba. Tegnap ezt csináltam:) Tegnap pl. mikor a dax longot vettem épp zuhanásban volt délelőtt, aztán 4 körül hirtelen 2oo pontot emelkedett.
viszont délelőtt a dax long ment fel . Nah remélem érthetően írtam le.
Ha jó emlékszem vmi Eu dolog volt a Dax 100-150 pontot emelkedett 1 perc alatt.
A másik hírnél Kína menti meg az Európát sok pénzzel Dax megint fel vagy 100 pipet:(
A harmadik arany short volt emelkedett nagyon sokat pillanatok alatt.
Soha nem viszem át ezért a certit, inkább nyugodtan alszom.A biztos pénz ami a számlán van:)
Ma dax short?
nem mertem átvinni, 2455 ön vettem és 2656 -nál adtam el 45o db -ot, de láttam h felmebt 27xx fölé . Daxtl27-es , tőkeáttételes.
Ez a nyamvadék bef hiteles modul nem működik az erstenel valamilyen misztikus okból kifolyólag....így nem tudtam többet venni, mert közben mág volt OTI is daytrade. Közben munka is......
Hogyan buktál vele? Átvitted napon túlra?
Nóvum az egészben,hogy jól
teljesítettek az Ázsiai piacik USA után.
Bank of China 2.3% most1.8%
Ahogy közeledünk a nyit. úgy csökkenek a Banki Árf. /így viszonyul/
Tokyo Bank Ind:2.5% /tartja/
Ez nem fogja elbűvölni az európai Tőzsdét
-Deviza Árf. javulását nem tudom számba venni
-Semmilyen párosításban-
-Ma a Vételekkel készülnének a holnapi
eldobásra- Dolog csimborasszója korlátot
szab -ne tovább "jóró"javulás mellett
- soha nem javul már ez-
-Így ezután 4660 körüli kezdést vélek-
Szia Edina
Jó a certi ha nyerő de nekem és szerintem másnak is volt bukó is szépen.
De ezért szeretem én is mert pörög szvsz fontos,hogy saját kereskedési stratégiával rendelkezzen az ember nekem még alakul:)
Dax longot még tartod?
OTP részvényesek ide!