Nem rossz az most úgy néz ki. Én meg itt néztem a 4383-s árfolyamot, de nem vettem mégse. Ezt én is észrevettem hogy vannak "vevős" napok, majd pihi, amikor mindenki el kezd világvégéről beszélni, majd megint veszik.
Most nincs miért trükkből beinteni. Rögtön vásárlás volt.
Az őszi emelkedés során figyeltem fel erre a jelenségre. Vásárlás megkezdése egyik nap du, esetleg indítva egy testcsellel, másnap délelőtt még vétel, aztán egy-másfél nap pihi, majd újabb vásárlás.
Vásárlási részletek befejezve egy átkötéssel.
Most ugyanezeket a jeleket keresem. Napon túli short nyitása öngyilkosság szerintem ebben a környezetben. Napon belülieket lehet, amikor megtörtént az átkötés.
jó hogy említed....szóval itt jön be az Otp mutyi faktor...
ugyanis miért nem zártam akkor ? azért mert az előz napokhoz képest kiugró forgalommal esett és közel a napi min.hez zárt....
namost, ha élne a technikai elemzés az Otpben és nem lett volna erősebb a mutyi, akkor az épeszű trader nem zárja a shortjait, hiszen azt várja, ez a nagy forgalmú piros gyertya még további esést jelent....
erre másnap a nagy semmi forgalommal zárt 4320 körül kb...
na ezek azok a dolgok, ami miatt az Otp egy szemét papír...
Persze most emiatt tartom, hiszen az a papír ami nem hozza józan észt, annak akár az is benne van, hogy ma 4300 alatt zárunk...
Ne bosszants! Pozi felvételt még gyakorolnom kell. No mit gondolsz hol? Hát az első csúcson. :(
Pedig láttam és tudtam, hogy még onnan vissza kell menjen 400 alá. De nem én belevettem! Majom állatja. Grrr!!
Simán ki tudtál volna szállni kb nullán mikor visszaesett 4186 környékére. Mondjuk ismerős, mert akkor az ember bízik a további esésben, aztán visszahúzzák.
OTP részvényesek ide!