De létezik olyan politikus a világon amelyik nem jönne ekkor elő a jobban él-e mit 4 éve szlogennel? Jött is 80-ban Ronald Reagan és beígérte a paradicsomot a birka hambis népnek.
A vége csak az államadósság növekedése lett, ami azóta is tart szüntelen.
Mára nagyobb a teljes USA államadósság GDP-hez mérve, meg mindenhogyan is, mint az 1929-es krach idején!!
Deficit spending volt a keynes-i varázsige, azaz költekezzen az állam hitelből. A hitelből érdekes módon emelkedett a bebörtönzöttek száma is, akkora lett a jólét:
Mint a költségvetés, mint a folyó fizetési mérleg súlyos mínuszban úszik évek óta. Bokros Lajos még ezt hívta ikerdeficitnek, ezzel riogatta a magyart.
Nyomják kínjukban a dollárt 3 műszakban, lassan már semmit nem termelve csak szolgáltatnak egy-két örömöt egymásnak és várják a csodát, hogy Amerika talpra áll.
Amerika már elbukott, vége. Szétcsapták őket a kis ázsiaiak.
Egy kérdés maradt: hogy mikor dől össze a játékpénzre alapozott amerikai álom.
Nincs sok év hátra, az biztos és velük nekünk sem.
Nem tudom. Halvány utalás van a rajzaim között egy 4065-re, de az tudományosan nem bizonyított. Azt csak érdekességképpen figyelem.
Elliottilag ez után a 4080-as ár után szintén benne lehet. Ha jól értelmezem a hullámokat! :)
Viszont most szétcsúszott az ék és Elliott célára. Nem gromek!
Január első három napján emelkedésre számítottam. Mostantól viszont nem illik a képbe. Lesz most négy napom, hogy egyesítsem a különböző elméleteket.
Most viszont el kell menjek, pedig lehet most kellene megnyitni a januári zuttyra apelláló shortjaimat. Napos felbontás alatt mindegyik MACD-je eladást jelez. Szerintem a napos is fordulni látszik. Ebugatta jószága!
- Fontos megemlíteni--
-Engedjétek meg kint is megtestesültek már
a mínuszok CAC Ind.-0.865% Alig-alig tud ebből
USA javulás útjára térni és mi jön egyszerűen mínusz a mínuszba. -Merni kell írni,látni és állást foglalni. -ÁMEN-
Nyomi itt vagy valahol?
Elliottilag az volt az elképzelésem, hogy most fejezzük be hullámának ötödik szakaszát. Csak feljebb gondoltam annak tetejét. Úgy 4180-90 körül. Ebbe lazán belefért volna a mai nap egy 4115-ös minimum ár. Onnan aztán meg kellett volna csinálni a befejező három szakaszt, melynek végeredménye lehetett volna a 4000 forint alatti célár.
Ez a 4080-as minimum viszont nagyon kilóg a sorból. Nem tetszik ez nekem.
Kiestünk ékalján. Nekem ezek után Elliottilag kezd nem beleférni a 180-190 tető. Innen még felmehetünk max kb 4120 környékéig, de aztán tovább kellene mennünk lefelé. Mértéke egyelőre ismeretlen. De most tényleg nem látom a folytatást. Túl korán és túl alacsonyról kezdtük meg a lejtmenetet.
Gyanús, nadon gyanús!
Én szeretnék mindenkivel jóban lenni.
Ugyanúgy kedvelem HALIS-t, mint ahogy Téged. Szívesen olvasom berlinit és bwinnert. És nagyon sajnálom amikor veszeked(nek)tek egymással. Különösebben nincs bajom Albival sem. Olyan amilyen. A villany ráz, a kutya harap mégis jó barátaink. Olyannak kell egymást elfogadnunk mint amilyenek vagyunk. Ha nem tetszik a másik képe akkor nem kell rá reagálni.
OTP részvényesek ide!