Ez ma nem akar esni, be is zártam a tegnapi shortom. Kár, hogy a reggeli leszúrásnál nem zártam. Na kíváncsi vagyok ma meddig emelkedik a shortzárások miatt.
Bankok a saját lelkiismeretükre apellálták
volna többre mentek volna.
-evvel Bölcselkedni ez már elkésett -utópia. -Igény lehet rá-
-Deviza Hitel egyáltalán kapott,volt-e ilyen konverziója arra Illetékeseknek
v. csak címkézést elnevezést Takar.
Kiszolgálók között.
Egy bank csak adig likvid, amíg az embereknek nem kell a pénzünk tömegével. Mert nincs is bent a betét, csak egy része. 10-15%, de külföldön van 5% körül is.
Bármi történhet a világban a következő években, hogy nép meginduljon és akkor csak egy tábla fog fogadni a bejáratnál, hogy ÁTMENETILEG ZÁRVA.
Az állami adósságpályát elnézne nem hiszem, hogy bárki mögé tud majd állni...
A Kúria várva várt útmutatója után újabb adag per indulhat, ha pénteken elmarad a világvége.
Múlt héten elkészítette útmutatóját a bíróságoknak a Kúria joggyakorlat-elemző csoportja a fogyasztási hitelekről, amelynek nyomán újabb adag devizahiteles per indulhat a már futó több száz per mellett.
A devizahitelesek szempontjából az útmutató lényege, hogy körülírja, mely esetekben miként kell a bíróságnak egy-egy szerződési kitétel semmisségére vonatkozó keresetet elbírálni. Alapvetően két okból lehet semmis egy devizaszerződés: ha valamely törvénybe ütközik, vagy ha a bank egyoldalú szerződésmódosítási joga indokolatlanul széles. link
"A végső visszaszámlálás" link
We're leaving together but still it's farewell
And maybe we'll come back,to earth, who can tell?
I guess there is no one to blame we're leaving ground
Will things ever be the same again?
It's the final countdown.
Hú, de szerettem őket valamikor a nyolcvanas évek közepén.
Otp:4 085 Forg:381 milla, hogy írjak már valami idevalót is :)))
-Más formával élnek este elad Fenn és
reggel visszavesz Lent ez megy 6 napja.
Logisztikai rendszer mindenkinek megvan
a saját kapuja. /vélem én/ -Ez megint változik egy másik
"kihasználható mód" alatt.
OTP részvényesek ide!