eléggé nyilvánvaló,olyan sok brokicég nincs magyarországon,mindenkinek ugy éri meg,hogy menjen a biznisz,pénzt meg nem egymástól fogják elszedni,hanem a kedves ügyfelektől...
A stoppokról már beszéltünk itt, meg egy cikk is be lett linkelve. Minden brókerház csak a saját ügyfeleinek a stopját látja, más cégét nem. De ha üzennek egymásnak akkor ez is meg van oldva.
igen,sok filmet nézel,a könyvet mindenki látja,az publikus.nem kell hozzá semmiféle "jelzés" hogy leszopassanak :D :D :D ismerik a nyitott pozikat a stoppokat a brókercégek hiszen rajtuk keresztül történnek a kötések... felesleges bármiféle logikát keresni benne.csak a nyitott pozik számitanak és a stoppok...
Szerintem is ezek az értékek üzenetek lesznek. Na meg a 6 db-s vételek és eladások, amik mostanában láthatók. Vagy csak sok filmet nézek s mindenhol összeesküvést látok? :)
Tegnap a 3820 körüli értékre gondoltam. Tegnap még 3840-nél is bennem volt egy short lehetősége, de aztán long-t indítottam, mert sokat olvastam ezt a fórumot. Érzelmek győztek az ész felett. A vége ismert.
OTP részvényesek ide!