néhány napon belül 4800-5000 lenne otp ha ez megtörténne, de figyelve a hiradót olyan önbizalmuk van, hogy kuszaszem lemondása kizárt...inkább az lehet jó hír, hogy néhány ilyen esős nap illene emelkedni
Van itt még egy-két jó hír persze ...
Tzatzikisztán pénzügyminisztere egy hét után lemond ... a félárva kistestvér Ciprus is bejelenti, hogy elfogyott az uzsonnapénz ... majd még keresek Neked ... :-)
Greek Finance Minister Resigns Just Days After Appointment; Cyprus Officially Requests Bailout
This has to be a record:
•GREEK FINANCE MINISTER RAPANOS RESIGNS; PRIME MINISTER ACCEPTS
This is the same guy who was appointed last week, and who fainted after seeking the official Greek numbers. In fact we are not sure he ever got an official appointment. And elsewhere:
•CYPRUS REQUESTS EU AID
•CYPRUS SEEKS EXTERNAL FINANCIAL ASSISTANCE FROM EURO AREA: China just said NEIN
3400-nál beszállok => Én nem. A kapitulációt kellene megvárni. Egyelőre csökkenő volumennel esik.
Longos szempontból nem szívderítő a kép. Erről nem is beszélve:link
Például Az elvont kohéziós pénzekről valami EU-hír. Amúgy a broki mondja, nagyon óvatosak az ügyfelek. A technikai elemzések sem adnak már támpontot, úgy mint 5-6 évvel ezelőtt. A politikusok beszólásai is meggondolatlanok olykor.
Elfogytak az eladók. Shortot nyitni már ezen az áron nem mernek újak. Én sem mernék. Én 3450Ft-vettem, persze holnap 3390Ft-nál stopp! Nem ám beragadás. Ennyi esés után 3650-indokolt emelkedni elsőre. Ha jó hír jön akár a 3800 is tesztelésre kerülhet.
OTP részvényesek ide!