akkor mit újítottak? legalább látná tényleg az ember mekkora a pozi értéke igaz nem jó azt sem figyelni mert elvakít de a komolyabb felületeken ez megy
Jobb lenne a lehetőségek miatt!
Egyszerűen A és B papírok mellé berakni egy C ami tartalmazza külföldet és ennyi!
Vártam lesz benne ami mutatja a táblán miben vagyok érdekelt és egyszerűen mutatja az abban felvet pozi értékét és pillanatnyi árfolyamon az értékét a vételhez képest de nem jött össze :(
Én 1* próbáltam, de 5 perc után "összezavarodott" csórikám, úgyhogy inkább kiszálltam a kísérleti nyúl státuszból, visszaszálltam a régi "jó?" felületre.
Én végig szenvedtem.
- Csak IE alatt hajlandó működni,
- A .net (amit Bogi belinkelt) kell hozzá.
- Az egész úgy sz@r, ahogy van.
Lassú, össze-vissza nyitogatja az ablakokat, és olyanokat animál, hogy eltelik 10-15 mp, mire bármit lehet látni rajta.
Egy gép újraindítás talán segít.
jaja, több körben. Volt olyan nap, hogy esett 300-at, aztán emelkedett 200-at. Az 500 foncsi /db.
Törölt felhasználó2012. 05. 21. 13:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nekem nem kell bemutatni 3 év után. Mindent értek, de semmit sem tudok :)
Törölt felhasználó2012. 05. 21. 13:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ne is mondd, szoktam is itt mondani, hogy kb. 20 millával lennék vastagabb, ha...
3300, 3000, 2800, 2400, 2200, itt lefogyott a zsé. :)
... és 2800-ig észnélkül dobáltam el.
Ezért fogok a jövő hónaptól szépen elpápázni a BÉT-től, és majd csak olyan aug.-szept. magasságában visszaülni.
Lehet, hogy itt fogok pampogni etől függetlenül, de eladni nem fogok. Venni lehet, hogy igen :)
OTP részvényesek ide!