Helló mindenki!A legnagyobb probléma az emberiségnek az energiahordozók kifogyásával az arab agresszív gondolkodásmód lesz!Elfogy nekik az aranybánya és majd valahogy pénzt akarnak!Nem marad más csak az agresszió más országokkal szemben!Nem fogják hagyni ,hogy hoppon maradjanak,főleg ha idejében kapnak észhez!Nincsenek hozzászokva az ipari termeléshez ,a munkához meg végképp,csak ömlik 100 éve az olaj és a gáz!Nem lesz jó vége ,ha elfogy!Azért is hibás lesz valaki!
A következő generáció is meg fogja oldani valahogy...és sorban az utána következők is.
Ahol igazán drámai változások lesznek az a világ szegényebbik fele szvsz. Ott komoly kasza lehet, akár még a mi életünkben. (Igaz, hogy a túlnépesedési nyomás is tőlük származik.)
Nem izgulok b@szki:)
40 elmúltam, sok mindenhez már nem kell alkalmazkodnom, de a következő generációk...
Túl meredek a változás.
Igaz, akit nem öl meg, azt megerősíti.
Én ma nem kereskedek, de aki igen annak szurkolok.
Igen, nem mondom, hogy a klímaváltozás nem okoz gondokat, és rengeteg dolog meg fog változni, akár komoly népességcsökkenés is jöhet.
De afelől ne legyen kétségetek, hogy ember élni fog a földön, még jó sokáig, és én azt sem hiszem, hogy nagy törés a következne be a fejlődésben. Alkalmazkodni fogunk és kész.
OTP részvényesek ide!