szép estét :) látom miden rendben lett a hatival csak egy baj van nincs zárva :) holbapra mér long vérható?:) otit ki az a abrom aki még 4k feltt tartja? menjen a helyére 3800 ra holnap.:) rcom remélem neme z volt az alja 527 mert emgen lemaradtam :(
"Pintér Sándor főbb befektetései között szerepel összesen 13,6 millió forintnyi OTP-részvény, 42 milliónyi OTP euró befektetési jegy. 754 ezer forintot tart Állami Nyomda papírokban, 1,63 milliót államkötvényben, 185,5 milliót diszkont kincstárjegyben. Lakossági folyószámláján 24 millió forint van, 167 millió forintnyi összeg dollárban (755,8 ezer USD), 210,6 millió forintnyi összeg pedig euróban (717,3 ezer EUR) van lekötve a számláján."
Érdekes lenne látni, hogy mikor vesz, vagy ad el. Na nem, mintha akkora guru lenne. Csak hát a fülesek.
re: navracsics ma nyilatkozik... :)
(...és ez nem vicc)
Szerintem időben kell akasztani és ha holnap egy sneci, azt is megbecsüljük.
Még nem fogyott el a tőkehal, amit az elmúlt hetek fárasztásával kiemeltünk.
Aztán jőhet a ponty is.
Persze verebet és túzokot is lehetne, de nehogy beleakadjon a damil a csöpörtésbe!
Bázist, nem tetőt.
Hagyományos módon építkezünk, ez nem felhőkarcoló. (még nagyon nem)
Eddig az volt a bajod, hogy emelkedik és ebből nagy leöntés lesz, mert amilyen hirtelen emelkedik, olyan gyors lesz lefelé is. 4000 környékén én is megtorpanást vártam és ennél nagyobb korrekciót, de úgy néz ki, hogy a 4000-rel egy új szintre került és szépen konszolidálódik az árfolyam.
Szóval az nem tető, ahonnan egy újabb nekifutással emelkedésre van kilátás.
Ez alap. (mindkét értelemben)
:)
kbc-nel nyitottam szamlat x db reszvenyt transzferaltam at, ha ennek csak egy reszet szeretnem eladni, akkor Új megbízás-->Eladás es itt kivalasztom a papirt mennyiseget, hogy menniyt szeretnek eladni, es a limit arat, ugye? meg itt nem adtam el, es nem is vettem, mert megvannak a reszvenyek, csak hat nem akarok elcseszni semmit...valaki erositsen meg letszi :) koszi koszi
OTP részvényesek ide!