M'ér? Szerinted a többi nem? Mindegyiknek a BÉT adaja az adatokat, ha az xar, mind szarakszik.
Én voltam a eBroker-nél (2009), mindig "szétesett", poor felület. Készletpárosítási rész viszont best volt.
Vagyok most a portfolió, Erste párosnál (2010-). NetBroki minden pénteki frissítésből minden második xar, hiába reklamálsz. Készletpárosítás katasztrófa volt, abrikolni kellett őket mire kialakult. Nagy mozgásokkor lefagyott a könyv, stb. ... és semmi elnézés, stb.
Randomhoz is átmentem a hati, dt díjak miatt. Felület stabilabb, mint az erstés .net frameworkos. Ha hiba van, levelet küldenek, elismerik, nem pofáznak vissza. Fejlesztési javaslatokat elfogadják, beépítik, portfoliónál még húzzák a pofájukat, ha én! adok nekik jogos ötleteket, amik komoly hiányosságok (pl. bef. hitel elszámolás) javításai.
Egyedül bef. hitel nincs náluk, emiatt vagyok még az erse-nél is. De már szóltam nekik, hogy egy bank mehetne "mögéjük". Persze akkor függetlenség egy része oda lenne. Viszont van náluk automatikus napon túli short!
És egy kis elmélet, meg figyelmeztetés a túlzott optimizmus mellett! link
Törölt felhasználó2012. 01. 28. 22:00
birom ezt a gerilla marketing módszert, most épp a random próbálkozik. Túl átlátszó, ahogy dicsérik a portékát. Mondjuk azt elfelejtik, hogy a random platform néha bizony lefagyogat.
Sziasztok,
Szeretném a véleményeteket kérni a Random szolgáltatásairól, netes felület használatáról stb. Átmennék oda, mert úgy látom a legkedvezőbb kondíciót kínálják. Előre is köszi!
Na ezt nem tartom kizártnak...volt, hogy én is kérdeztem az apeh-osoktól, majd rögtön cáfoltam is amit mondtak. Csak azzal vannak képben amire rögtön rá lehet húzni a 10ezreket...LÚZEREK
OTP részvényesek ide!