Lehet hogy igazad lesz. Azért belevettem most (ha már ebből kimaradtam, de nagyon) 4080-4095 között, meglátjuk mi lesz holnap. Kemény volt ez a mai emelkedés, így lehet hogy ez a pozi most bukó lesz. stop berakva, veszteség vállalható, azért reménykedek hogy tovább megy, vagy oldalazunk holnap, és nem lesz nagy realizálás (ez lehet hogy egy kicsit túl optimista gondolat?) ;)
Mivel ez nekem szólt, így reagálok is rá. Mint írtam mákka sikerült a nyitóban tényleg teljesülnie ennek, és mint írtam (hisz azt is megírtam), hogy rossz döntéssel el is adtam ezt a pakkot 900-on, és nem is sikerült beszállnom az emelkedésbe. Szerintem korrekten leírtam, ha nem hiszed, hát nem hiszed, ha megkérdőjelezel, akkor legyen jó a lelkednek. Ilyet meg én is tudok:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Nem értem a hsz-edet.
Pont azért irtam hogy 4100-on vettem, hogy nekem se jön be semmi a tőzsdén. Nehogy azt hidd hogy amibe belevettem az másnap nem omlott össze! Na, olyan még nem volt!
Ja, és 300 darabomat eladtam 3XXX-en! Most visszavettem 850-et 4100-on! Király vagyok, nemde?
köszönöm!
igen, nagyon durva ez a felfelé mutyizás és már lehet hogy későn szálltam fel a vonatra!
Bár erről senki nem ir, de ma ÉVES MAXIMUMON volt az otp! Lehet hogy van benne még fel, bár szerintem se sok...
bár ki tudja...majd elválik.
Daxnál mi a célárad?
Én sajnos 3800-on dobtam az egyik pakkot... és sem 3750, sem 3850-en ma nem szálltam be, nagyon hittem a bróker károgóknak, hogy korrrrekció, korrrrekció.
akkor ezek szerint eddig csak te pislogtál :D... te tényleg ennyire eszetlen vagy? a longosok is várnak már egy korrekciót... így ha holnap esés lenne, se lenne semmi gond... de te csak reménykededj buktás, mondjuk nem mind1neked mi lesz holnap úgysincs pozid... kamupozid meg senkit se érdekel...
OTP részvényesek ide!