Még egy észrevételt had tegyek:
Ugye az Usákok beindultak rendesen a piacon. Ez a FED pénzpumpájánk köszönhető, mindannyian tudjuk. Nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a járható út nekünk európaiaknak is. Tehát a jó öreg infláció. Ezt most már egyre több neves közgazdásztól hallom, olvasom.
Manapság meg már szárnyra kaptak olyan hírek is, hogy itt Európában is elkezdődik a pénznyomtatás. Ehhez hozzájön a közös fiskális pénzügyi politika. A ballasztokat leválasztják az Euró-övezetről.
Ha ezeket sikerül nyélbe ütniük Merözy-éknek, akkor szvsz nem nagyon fog méreteset zuhanni a részvények árfolyama...
Na ebből nem akar kimaradni Orbán!!!
Ágikának igazan lehet, mert én is az leső órában vásároltam tegnap, hiba volt. Viszont a szakad, bachatom, 10-től megbeszélésem lesz, itt se tudok lenni.
Ágikától azt tanultam, hogy az első másfél órában nem szabad pozit nyitni.
Ha nem így tettem, mindig rosszul döntöttem.
Persze utólag lehet tudni, hogy tegnap nyitóban dobás és short..
Törölt felhasználó2012. 01. 26. 07:13
Jó reggelt
Jót tenne már egy rendesebb mínusz a piacnak, fölkeverné ezt a kínlódó,senyvedő pluszokat Daxban,S&P-ben itthon is elmozdulnánk kicsit ha már megtört a lendület.
Kínában a sárkány éve van de hogy tűzokádó vagy tűznyelő ezt még nem tudni :)
Jó reggelt! Soros György már felszámolta a hedge found cégét, már csak az összekuporgatott vagyonából él, úgyhogy ő nem shortol meg semmit, csak a véleményét fejtegeti ki. Engem inkább jobban aggaszt a mai nap, főleg a nyitó, mert a profit line nagyon mondogatja a 3800 elestét, egész 3650-ig, én meg ugye ott vagyok 3907-en. Lehet, hogy nyitóban dobnom kellene?
Hát mit mondjak? Tegnap nem ezt az irányt vizionáltam. Azt gondoltam, hogy brutális kezdés lesz, és folytatódik a fel. Legalábbis funamentálisan így festett a kép kb fél tízig. A brutális kezdés bejött, de aztán...
Érdekes módon a Forint erős tudott maradni, tehát szvsz inkább csak a nemzetközi hangulat miatt estünk. Vagyis inkább maradtunk egy oldalazó sávban.
Ma reggel ezt olvasom a Hír24-en:
"Orbán elmondta: korábban közölte az EU-val, hogy Magyarország kész akár egy kicsivel magasabb kamatot is fizetni, mint ami az IMF-kölcsönökért szokás. Nem 3-4 százalékponttal többet, de egy ésszerűen megemelt kamatot."
Hát mit mondjak? Tegnap nem ezt az irányt vizionáltam. Azt gondoltam, hogy brutális kezdés lesz, és folytatódik a fel. Legalábbis funamentálisan így festett a kép kb fél tízig. A brutális kezdés bejött, de aztán...
Érdekes módon a Forint erős tudott maradni, tehát szvsz inkább csak a nemzetközi hangulat miatt estünk. Vagyis inkább maradtunk egy oldalazó sávban.
Ma reggel ezt olvasom a Hír24-en:
"Orbán elmondta: korábban közölte az EU-val, hogy Magyarország kész akár egy kicsivel magasabb kamatot is fizetni, mint ami az IMF-kölcsönökért szokás. Nem 3-4 százalékponttal többet, de egy ésszerűen megemelt kamatot."
„Nem magyaráztuk el jól a frankhitelekkel kapcsolatos kockázatokat a fogyasztóknak”, ismerte be az Erste CEO-ja. Ő személy szerint mindig is a deviza alapú hitelezés ellen volt, de „túl nagy volt a nyomás”, tette hozzá Treichl.
Jaja,főleg a tarkó,meg az alhas tájékán.
hat ja csak a siberlet 1360 volt 2nek !lassan lassan mozdulnak csa a kispapirok!na jo ,jo volt veled dumcsizni 1 kicsit,jo visszaemlekezni a vakaciora,holnap "talizunk"es meglatjuk ki esik le a lorol!jo ejt
Hínye,akkor az elég drága.
Elég szépen diverzifikáltál akkor.
Lassan jönnek a kis papírok is,akkor kell majd résen lenni.Fhb,ha idei,akkor azzal nem állhatsz olyan rosszul.Egy baja van,illikvid most nagyon.Nekem is volt,tegnap szálltam ki belőle.
Csepelhez meg appeninhez nem értek,be sincs talán állítva.))
Hínye,akkor az elég drága.
Elég szépen diverzifikáltál akkor.
Lassan jönnek a kis papírok is,akkor kell majd résen lenni.Fhb,ha idei,akkor azzal nem állhatsz olyan rosszul.Egy baja van,illikvid most nagyon.Nekem is volt,tegnap szálltam ki belőle.
Csepelhez meg appeninhez nem értek,be sincs talán állítva.))
OTP részvényesek ide!