Hát akkor éljünk a szabadsággal, s akár szabadságharcot is hirdethetünk ennek örömére.
Alkotmányos jog: bármely magyar lehet hülye, főleg, ha vezető politikus.
A magunk képére választjuk vetzetőinket.
Brüsszel és Moszkva közt a különbség nagyon egyszerűen megfogható. Moszkva kivitte innen a pénzt, míg az EU óriási összegekkel támogatja az országot.(ha körülnézel, és látsz bármilyen építkezést,, azt az eu fizeti, az összes iskolai pc, korházi felszerelés és most olvastam, hogy az egész árvízvédelmi rendszert brüsszel fizette) Ne feledjük, hogy Mo nettó befizető, magyarul nem fizet be semmit viszont kap sokat... A különbség abban is megfogható, hogy Brüszelt nyugodtan vissza lehet utasítani, legfeljebb összeomlik a gazdaság, míg Moszkvát nem lehet lsd. 56. Az eu-MO kapcsolatot én egy apa-fiú kapcsolathoz hasonlítanám: amíg az én kenyeremet eszed, én fizetem a tanulmányaid, a lakhatásod, azt teszed fiam, amit mondok. Franciaország bruttó befizető, így sokkal többet megtehet. De azt is fontos hangsúlyozni, hogy FR-ben évszázados hagyományai vannak a demokráciának, nem ugyanaz, ha Sárközy nevez ki vkit rendeletileg, mintha Orbán. Legjobb hasonlat talán a vezetés előtti alkoholfogyasztás, vagy a német autópályákon a segességkorlátozás hiánya. Ott lehet, mert az emberek komoly EGYÉNI felelősségtudattal rendelkeznek, nálunk ilyen nincs.
Rövid távon minden bizonytalan, mert nem lehet tudni, hogy kinek mikor mennek el otthonról.
Hosszabb távon az OTP-vel nem lesz gond.
Ami az írást illeti, csak kivételesen írok ide, mert már többször bebizonyosodott ennek az értelmetlensége.
Nagyon elgondolkodtató a hazai média kárörvendő, idegen megbízásból írkáló, fizetett cikkei cikkei.
A médiatörvényt el sem olvasták, felháborodtak egész Európában. Aztán elolvasták elcsendesedtek.
Az alkotmányt el sem olvasták, de levelezik a fél világ velünk, fenyegetőzik, anélkül, hogy tudnák, hogy mi áll benne. Egyetlen konkrétumot nem tudnak idézni, ami sértő lenne. A legszomorúbb, hogy a hazai sajtó asszisztál az érdekükben, mintha nem ez lenne a hazájuk és fröcsög, hogy nincs szabadság. A Portfolió, a Napi Gazdaság, a HVG, stb. szinte csöpög a rosszindalattól, a kéjes kárörvendéstől.
Mindig ugyanazt látom: mindig más a hibás. Soha nem kell meghallgatni más véleményt, nem kell tanulmányokat végezni, sőt az érintetteket sem kell belevonni a döntéseinkbe. Ebben az álomvilágban a sok születésétől fogva gonosz támadó soha nem érti, hogy esélyük sincs. Mindig elő lehet venni valamilyen fegyvert, legvégső esetben a háborút.
Magyar hordát kellett volna mondania, és akkor világosabb lenne.
Ne sértsünk másokat kollektíven.
Én is pontosítanék: a magyar hordák jeles vezetőire gondolok.
Az újévi ajánlásom a volatilitás alapú stopok alkalmazására hívta fel a figyelmet elvetemült longosoknak ajánlva.
A kormánygaranciás volatilitás volt valószínűsíthető.
Hajrá uraim és magyarok!
Az "ázsiai" kifejezést a kínaiak kikérnék maguknak, s azt jogosan tennék, ha a gazdasági tisztánlátást is beleértjük a fogalom jelentés tartalmába.
A magyar szó sajnos a pénzügyek területén fosztóképző lesz.
OTP részvényesek ide!