Egy papíron kb 13 Ft a költség, ha napon belül el tudod adni! Még fognál is, nagyon drukkolok (számold ki!)!
Épp szétnéztem. Szomorú. Még azt se nyilatkozzák, hogy ja, ez most betalált, szétnézünk, és igazítunk a gazdaságpolitikán, pedig már rá bírták magukat erre kényszeríteni múlt csütörtök IMF-hez "fordulás" idején. Miki! FÁJ.:(
Erre csak azt tudom irni, hogy én (többezer kisrészvényessel együtt, akik most csendben átkozzák az egész rohadt shortos műmájer bagázst és a kib.ott rabló, sajátzsebét tömő, pénzéhes politikusainkat) nagyon örülnék ha ITT tömtek volna ki!!
ez így igaz nem ugyan az a két feladat de csak egy jó ill. helyes eredmény a helyes...na valahogy így számolnak a minősítő cégek is csak az egyik még nem adta hozzá a 30-hoz a hatot
ugye az eredeti kérdésed arra vonatkozott hogy miért van az hogy egyiknél bóvli a másiknál még nem ...csak idő kérdése
Törölt felhasználó2011. 11. 25. 12:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mivel nemzetbiztonsági kérdés majd felkérik Dzsémsz Bondot, hogy mitől ilyen szar a Ft..inkább itthon kellene az agyakban meg a nagyképűségben vizsgálódni.
És milyen jó megfogalmazás. Ebből is látszik, lehetünk mi a kemények, megfingathatjuk a multikat és a bankokat. DE lepkefing vagyunk. VISSZANYALT A FAGYI!
OTP részvényesek ide!