Ja hogy még a szellemek! Hisz szellemek nincsenek is :::))) De Mikulás az van! Különben nem születnének télen is kisbabák! :)))DDD UFF Levettem ember, érezd az erőt.
Shortba fordulás? Az a baj, hogy otibroki rendszer sokkal primitívebb eszköztárán élek, nem tudom teljesen átlátni a Ti lehetőségeiteket!De kapkodni nem kell! Na most felmegyek, fel kell festenem a háborús díszeimet! :) Vastagon! :)
Köszi.....hát félig -meddig mákom volt.....,de nem tudom mit csináljak nyitóban ,vagy esetleg fél órával utána....egy ilyen piaczárás utáni leminősítést átéltem .....nem kívánom senkinek ......azóta is rémálmaim vannak és lám az álom újra testetöltött......ezek az ártó szellemek......DDDD....:(((((
Törölt felhasználó2011. 11. 25. 06:56
,,A részvényárfolyamok zuhanása és a kötvényhozamok emelkedése ilyen környezetben nem meglepő, az azonban már érdekesebb, hogy a leminősítés bejelentését követően szinte minden esetben komoly visszarendeződés, hangulatjavulás volt jellemző. A helyi részvénypiacok akár hetekig is emelkedtek a leminősítés okozta pánik elmúltával, az állampapír hozamok és a CDS-felárak pedig csökkentek. Ez részben annak köszönhető, hogy a piacok már a leminősítés előtti hetekben elkezdték beárazni a negatív hatásokat. "
Na ezt nevezem én gondos gazdának, zseniális üzletembernek, szerencsés flótásnak, ÜGYES! :) Ami meg benn van, ha nem sok a bukó, kibírod! Ha a nyitó rés alá tudod módosítással rögzíteni, akkor a nyitó árban elmegy és ha utána zuhan, legalább már a jó irányba tudsz állni! Persze, ha azt gondoljuk, hogy ma-holnap csak lefelé és lefelé és lefelé stb... Ja ogy a buli miatt nem aludtál?! :)
Még szerencse,hogy a cikk kijövetelekor ránéztem /véletlen/ EURHUF-RA,mert buli volt Nálam még fönn voltam......és a holtidőben FXPRO-nál zártam minden forint pozit.....kinyitott éjfélkor Japán...és meg is csapták....
A baj az ,hogy még maradt pozim ami nagy valószínűséggel réssel nyit majd.
OTP részvényesek ide!