Az meg kurva isten h a forintot valakik baszogatják,,,ez fix,, direkt nyomják le.. sztem még az IMF h jó poziban tárgyalhasson velünk..:D de egyszer ezeket a nagy tárgyaló, eemző, befektető, politikus brigádot kivinném 10 km futás után egy kis K1 közelharcra... azt felvehetnék a szép öltönyt utána.. a kurva anyukat...
Úgy látszik odaát mindenki csak a mai nap végéig tervezte a korrekciót. Napon túl tartani már kockázatos lett volna, ezért a negyedik sikertelen próbálkozás után visszatöppedt a dax oda, ahonnan nyitott. Most kérdés, hogy a hátramaradt időben vajon megpróbálkoznak-e egy komoly shorttal is.
(tévedés joga fenntartva)
azért van ez a kurva nagy kuss mert a Kormány és az IMF se nyilatkozik semmit, hogy mi és hogy van most.. Elméletileg azóta a hír óta h tárgyalunk veleük semmi hivatalos közlemény nem látott napivlágot..
Negyedszerre sem akarta átvinni az 5600-at, sztem az. Ha meg nem, akkor long zár, short nyit, próba a másik irányba. eurusd-vel nem látok összefüggést (lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de sztem semmi hasonlóság a mozgásukban).
OTP részvényesek ide!