Pici szerencse is közrejátszott. Ha itt kellett volna ülnöm a gép előtt lehet még mindig azt várnám, hogy menjen felljebb.
Így meg be volt állítva és még csak nem is idegeskedtem rajta. Aki meg irigyli a nyereségem, az gondolja már át, hogy május óta (mikor mégcsak otp netbrokink volt,és csak longra lehetett kereskedni) vajon mennyit bukhattam? Sajnos végig vettük a nagy esést 6300-tól! Rámfért már egy kis nyereség.
Hát én ezt nem értem! Mindenki azért könyörög, hogy essen már be ez a részvény és nem és nem! Nem akar összeesni, hiába az immár visszatérő szellemnek nevezhető leminősítési hókuszpók, hiába a rettegtetés, hiába és hiába! Hát mikor esünk már? Még van 5000Ft-om, azért még 2 rélszvényt akarok venni!
Hé, Ti megmondó emberek! Csaka duma megy? Mikor intézitek már el, hogy porrá zúzzák végre az árfolyamot? Vagy csak deliriusz trémusz a sok szöveg?
Szerintem a rémhírterjesztés jogi tényállást ki kellene szélesíteni és belevenni a fórumok ilyen jellegű beírásait is és a sort nyitást is!!!
"Orbán Viktor beszédének volt egy érdekes része, amikor a miniszterelnök arról beszélt, hogy a külföldi tulajdonú bankok mögött ott állnak az anyavállalatok, míg az OTP és az FHB mögött a magyar állam."
Azért, hogy mindig szem előtt legyen, mert a negatív hírek jobban befolyásolják a parasztokat, mint a pozitív hírek. Pesszimisták és óvatosak az emberek, a shortfolio meg ugye csökkenésre játszik. Hát ezért frissíti be mindig.
Ennyi minuszt még úgysem kaptam sose! Legalább már én is elmondhatom magamról, hogy nem vagyok a kedvenc ezen a fórumon. De hát üzenem minden minuszolónak, hogy így jártak ha őket idegesítette a bejegyzésem! És itt le is zártam a témát! :)
OTP részvényesek ide!