"Hosszútávon és középtávon is én speciál azt vélelmezem az árfolyamok csökkenő tendenciát fognak mutatni."
Elismerem, hogy itt tőzsdei ügyekben mindenki szebb, jobb, okosabb, tapasztaltabb nálam.
Ám politikai ügyekben nagyon kispályás beírások jelennek meg, szép számmal.
Márpedig, az index hosszabb távú megjóslása főként politikai jellegű kérdés is. Szerintem, hosszabb távon jelentős javulás lesz.
Hiába fogtok adni rengeteg mínusz jelet, csakis azt mondhatom, hogy most egy nagyon kemény politikai játszma zajlik, aminek célja, rákényszeríteni az EU-t egy közös pénzügyi irányításra. Ezzel kezdte a játszmát Soros, ezzel folytatta és már a leminősítő cégek, valamint a G&S is leplezetlenül ezt követelik.
Ez nem az EU virágzását hozná, hanem a rabszolgasors kezdetét, mivel így a központi irányítás befolyásolásával közvetlenül tudná az összes EU tagállamot kiszipolyozni - miközben a nehézségekért minden ország a saját kormányát tenné felelőssé, ahogyan az most is történik.
A tét nagyon nagy és ezért az EU is küzd becsülettel. Nem lehet nem párhuzamot vonni a németországi szélsőjobb akciói, majd az ezt követő parlamentbeli kézösszefogósdi és a gazdasági harc között! Aki ismeri az ilyen játékokat azt tudja, hogy Merkel azt akarta jelezni, hogy ha mi nem vagyunk jók, akkor más alternatíva is van. Jelezte, hogy itt vannak "azok" is, de egyúttal jelezte, hogy mi meg tudunk védeni titeket ellenük. De ha mi megbukunk, ki tudja mi következik!
Szerintem ezt nem kockáztatja mrg a G&S sem. Szépen, lassan megszületik az új kompromisszum, hogy jusson is, maradjon is. És az indexek egyszer csak elkezdenek nőni.
Nem évek múlva, hanem féléves időállndóval, mert a G&S mögötti hatalmaknak folyamatos utánpótlás kell...
És most jöhetnek a mínuszok, de akinek van rálátása a politikára, az belátja, hogy ez van...
Jó, hogy meggyógyultál, rossz, hogy dolgoznod kell... de otiból nem lehet megélni...Kösz az előrejelzést, én mindíg pesszimistább vagyok, vagy túl óvatos. Minden nap vártam a nagy leszakadást...utolsó estéd, nagyon szokatlan lesz holnap!
Köszi az érdeklődést, gyógyulok, ma ér véget a jólét, 2,5 hét után holnap már megyek dolgozni, sajnos. Jó volt itthon egy kicsit, és több időm jutott ide is. Véleményem szerint a maradék két napra is ugyan ez várható, mint ami a héten volt, de ezt egy pozitív vagy negatív hír gyorsan befolyásolhatja.
Ez iszonyat! :) Borzalom. :) Hát eddig jól eltaláltad a kb oldalazást a hétre, ismételd meg lécci mi várható a hátsó két napra, mert most már bezzeg kezdek hinni neked, de nem emlékszem minden szavadra! Amúgy gyógyulsz rendesen?
OTP részvényesek ide!