Néztem én is levontam, úgy sem rossz. Ld MKB-stb-anyabankokhoz képest meg pláne. A következő negyedéves elemezői is azzal fog számolni, hogy akkor tartalmazza végtörlesztési veszteség túlnyomó részét.
Igen, most én is úgy látom, hogy van benne erő, csak valami vissza húzza. Mikor felmegy 3090 fölé, akkor mindig jönnek a nevetséges 17-26 db-os alacsonyabb ajánlataikkal, és szépen visszakúszik. Mi értelem 10-20 db-okat eladogatni?
Azért ha rossz lett volna, kiváncsi vagyok most hol tartanánk...+ fel is minősitették, mert erre a jelentésre mást nem lehetett csinálni!!!
Egyértelmű hogy nagyon jó a bank, ezt a gyj is BIZONYITJA.
Erre mit ád az Úristen, megintcsak FHB van pluszban!
Komolyan ez már vicc!
Már szétshortoltam az agyam is ezen a papiron, de most már tényleg mehetne felfelé is. Unalmas már!
Meg aztán fenntről könnyebb a short is mint innen. :)
usa szereti visszahúzni a dolgokat, 1068rül is hogy visszahúzták már, nem kicsit lepődtem meg... én 2500as otpnél kezdenék el venni és az esésekbe, amíg van pénzem... 3000 se rossz hosszabb távon. csak aki longol innen és folyamatosan nézi a dolgokat, az lelkileg nem bírja a várakozást, míg mari néni vesz 3000nél, 1-2 év múlva ránéz és 6000. mari néni örül, míg aki vett 3000nél és leesett 2500ra, az eladott és nem keresett rajta semmit... vagy 5knál vett me nem akar lemaradni a rallyról...
OTP részvényesek ide!