nem az én hasonlatom gusztustalan, a valóság az. Bizonyára nem éltél nagyon a 50-70es években, mert akkor hallanád a megdöbbentően egyforma mondatokat, eszmerendszert.. Sajnállak Téged és mindenkit, akit meg tudott fogni ez a 10 éve tartó uszító és megosztó orbánizmus. Reménykedtünk 20 éve, hogy talán vége ennek, Orbán első pár éve ezt a reményt táplálta, anno rájuk szavaztam..kár hogy ennyire elborult az elméje..és kár, hogy ennyi vevő van erre a mentalitásra. csak hogy értsd: én nem szavazok az Mszpre, mert nem csak érzelemből nézem a világot. Az ország nem Fradi-Ujpest mérkőzés..Arra szavazok(nék), akiben a minimális tisztességet, emberséget és szakértelmet látom. Jelenleg csak politikai gazemberek vannak. Aki ezeket támogatja, az vétkezik az ország ellen. Talán pár évtized múlva minden a helyére kerül. A fejekben is és a történelemkönyvekben is. ha eljutunk oda..Az unokád talán megéri..
És amire a többség már emlékszik… (ezért is tündökölhet a kormány abban amiben nagyon nem kellene):
Az első Orbánia alatt, éppen a kommunista-orbanoagymenések miatt (hogy nem engedi a gáz árát piaci módon alakulni, akár a MOL belerokkkanása árán sem) esett le fél év alatt a 6000-es MOL részvény, 3200 Ft-ra. Na EZ VOLT az a kedvező pillanat, amikor az ÖMV kedvet kapott a bagóért megvásárolható MOL közel 10%-ára. Ezt ORBÁN érte el, meg a csökött gazdaságpolitikájú sleppje. Ennek az eredménye lett a későbbi ÖMV akvizíciós törekvés, majd annak meghiúsulása után a Szurgut bevásárlása (átvette az ÖMV-t).
Most meg í nemzet megmentőjeként tündököl. Éppen ő… akinek az egész gond köszönhető.
Egy idióta gazdasági lépését, egy iszonyatos pénzköltéssel most “jóvátette”.
Olyan mintha a felgyújtanám a rám bízott házban az egyik lakó lakását, majd a ház pénzéből kijavítanám, és a végén gyújtogató helyett, megmentőként parádéznék.
A jellemtelenség netovábbja.
ezt a kis mondatot bárkire elmondhatnánk, mint mszp-s pl.
ha nem veszed észre, h mi mindent kell az államnak megoldani, amit elmulasztottak eddig akkor sajnállak. Azt sem értem, hogy a reformok ellen minek ágálni, amikor az az országnak csak segít, ha fáj, ha nem.
szociális alapon nem lehet nagyobb reformokat véghezvinni.
oldja meg abból a huszonpár %-ból amit a cég fizet utánam továbbra is, de ne lopja már el saját befizetéseimet is amiből saját magamnak fogom fizetni a nyugdíjat! ha már az államiból kiszerződtem önként és dalolva! :o
ez a nagy igazság benne! nem kellet az 1-2%-os hitel mert azzal nem a nagy király diktál, kell a qva jó euro meg dollár kötvány 3x annyiért, de legalább bemutattunk a piszkos kapitalistáknak!
ebben van igazság, de tévedés is.....
a fideszt a jobbikkal azonosítani enyhén szólva is tévedéd.....
a fidesz nem nem uszítással nyert, hanem az előző kormányok tehetetlenségei miatt......
OTP részvényesek ide!