Nem javult a helyzet Amerikában (Napi Gazdaság)
Sokáig úgy tűnt, sikerül májusi mélypontjukról - ha minimálisan is - elrugaszkodniuk a főbb amerikai indexnek, a nap végére azonban elromlott a hangulat
El tudod azt képzelni, hogy még több Kovács van, aki meg egyáltalán nem fizet gáz és egyéb közüzemű díjat. Illegálisan használják az áramot. Ezt is ki kell közösen fizetni.
Én téged mindig is bírtalak, komolyan, sokat adok a véleményedre a tőzsdén, mert én tőzsdeileg nagyon "alulképzett" vagyok.
egyetértek veled, h minden döntésnek az emberek fizetik meg az árát.
így volt ez az elprivatizált vagyonnal is. hornék messze a legtöbb vagyont adták el a stratégiailag fontos cégek közül. folytatta a sort megyesi és gyurcsány, szinte gondolkodás nélkül adták el kb 450 mrd-ért a budapest airportot,, ami éves szinten szép bevételt hozott az országnak, majd költötték el a pénzt folyó kiadásokra. volt reptér - nincs reptér, volt pénz - nincs pénz.
ennek az árát is mi isszuk, mintahogy a méregdrága mutyi autópálaépítés, a ppp programok árát is, a töménytelen felvett, majd folyókiadás elköltött hitelt is mi fizetjük vissza imf-estül mindenestül.
közel sem tökéletes a kormány, de az előző kormányoktól egyszer sem hallottam, hogy hogyan akarják visszafizetni a felvett hiteleket, hogyan fogjuk elérni a 60 %-os kritériumat (ami az euróhoz elengedhetetlen) hogy akarják elindítani a reformokat, mi lesz a 40 éves nyugdíjasokkal, mi lesz az álrokikkal stb.
itt megnevezték azokat a problémákat, amlyekkel szembe kell nézni, és amelyeket meg kell oldani. A megoldás sokaknak nem lesz kellemes, de máshogy nem is megoldani, mivel olyan megoldás nincs.
- Hajmeresztő szinteken a svájci frank (Portfólió)
Az éjszakai órákban érezhetően romlott a nemzetközi befektetői hangulat, amely a határidős amerikai részvényindexek intenzív süllyedését és a svájci
a 180-as chf el elismerik hogy nem tudják kezelni a helyzetet
a görög helyzet meg egyre rosszabb
az mind kedvez a chf nek
de már korábban is mondtam a chf hitelekkel való harc egyik eleme lehetne az is ha
aláásnák svájc bizalmát.
az eu-nak lépnie kellene
OTP részvényesek ide!