- Aberdeen: a növekedés lassulására is pozitívan reagálhatnak a részvény... (Portfólió)
Aberdeen Alapkezelő "Szaporodnak a globális növekedés lendületvesztésére utaló jelek. Bár az előremutató gazdasági indikátorok továbbra is magas
bezony
az indikátorokra gerjedők meg szépen beragadnak
- Bokros: értelmetlen az árfolyamrögzítés (Napi Gazdaság)
Minden olyan megoldás, amelyik érzékelhető segítséget jelent azok számára, akik az aktuális árfolyamon nem bírják fizetni a devizahiteleiket, azt jelenti, hogy valaki másnak kell fizetni ezt a veszteséget
:DD
igen igen
a bankoknak lalikám
de ne izgulj a válság keze téged is elér majd
cunami lesz lali készülj!
- Eladó fél Görögország, de mi sokkal több mindent adtunk el (VG Online)
Állami kikötők, repterek és óriáscégek eladását kényszerítheti ki az EU és az IMF Görögországban az államcsőd elkerülése érdekében. A privatizációs csomag összértéke a görög GDP ötöde -
én valójában long beszállóra várok..., lehet álom marad csak: de valahol 5300-5500 között kéne csipegetni belőle, és akkor akármi történik, nyugodtan ücsörögnék benne, akár 1 évet is... :)
hehe...
nekem februárban aegon kiegyensúlyozottban volt...hát hullámzott rendesen a realhozam, 170-110 e FT között. Átrakattam konzervatívba, 170-160-ra beállt. Kell ez a kis pénz a kerítés festésre meg egy új kerti szalonnasütőre. Ha én lennék matolcsyék helyében...nos, akkor nyilván örülnék egy kis átmeneti máj31-i árfolyamesésnek. Azt láttam a saját esetemből, hogy 5800 és 5200 oti esetében 40 ezres reálhozam csökkenésem volt. tehát igen nagy az érzékenység...
hehe...
nekem februárban aegon kiegyensúlyozottban volt...hát hullámzott rendesen a realhozam, 170-110 e FT között. Átrakattam konzervatívba, 170-160-ra beállt. Kell ez a kis pénz a kerítés festésre meg egy új kerti szalonnasütőre. Ha én lennék matolcsyék helyében...nos, akkor nyilván örülnék egy kis átmeneti máj31-i árfolyamesésnek. Azt láttam a saját esetemből, hogy 5800 és 5200 oti esetében 40 ezres reálhozam csökkenésem volt. tehát igen nagy az érzékenység...
OTP részvényesek ide!