A meghirdetett negyvenmilliárdos mennyiségre 106 milliárd forintos ajánlattömeggel válaszoltak az elsődleges állampapír-forgalmazók a háromhónapos diszkontkincstárjegyek keddi aukcióján. Az ÁKK nem emelt a mennyiségen, az elfogadott hozamok 5,72 százalékos átlaga a hétfői másodpiaci benchmarknál 1 bázisponttal alacsonyabb.
A DIW Berlin kritizálja az európai adósságválság megoldásával kapcsolatos intézkedéseket: 'Mindegy, hogy euró-kötvényekröl vagy mentöernyöröl van-e szó, a javasolt vagy foganatosított intézkedések közül sok csak likviditás-növelést jelent', véli a DIW elnöke, Zimmermann. Az európai adósságválság azonban államadósság-válság tehát az egyes tagállamok válsága. in-www.globalfx.hu / ks-FXdirekt
Nagyon megugrott az eus infláció kamatemelések lesznek sorban ahogy számítottam. USA a folyamatos FED vásárlással és tőzsde kitartással fogja leölni euban a gazdaságot, mivel az infláció sokkal gyorsabban nől mint ahogy a gazdaság egésze lábadozik a kamatemelések pedig tovább rontják majd a hitelezést!
Bernék értelmetlen marhaságot csinál hagyni kellett volna azt a májusi korrekciót szépen magától kiheverni!
Levették a tozsdeforumról az Nyilasi alap adás-vételi fórumot? Atti bá' megunta a bulvárra adott reakciókat? Mintha a hozzászólók tehetnének az epés és jogos kritikákról...
Az árfolyamreakció: nem nyitott nagy réssel, vagyis a nagyok nem elszórni akarták a korábbi vételeket. Ellenkezőleg: szép, egész napos akkumuláció volt látható, lehetőleg az árfolyam felhúzása nélkül. (Majd ha megvan már a kívánt csomag, akkor jöhet az emelkedés :)
5290 körül az RSI 70 fölé ment a 30'-en. Régen volt ilyen. Elsősorban ezért nyomtam rá 1 shortot. Persze a napeleji long jobb lett volna, de képtelenség volt beszállni ilyen eszeveszett tempónál.
Sziasztok!
Úgy látszik az idén minden jó oldalt megszüntetnek.
Volt a tőzsdefórum.hu, amin egy egészen jó kis grafikon rajzoló volt elérhető, mindennel ami csak kell(japán gyertya RSI, mozgóátlagok stb.) nem tudtok máshol valami hasonlót?
Köszönöm!
"2006. július 24. - 13:24 - 6800 mikor??
sajna nem vettem ki 6800 an hiba volt
de én is abban reménykedek hogy még egyszer felmegy 6800ra
amugy 5500 vettem
mit fogalkoztok ezzel az impo...s f....al? Egy begyepesedett, pánikoltató idióta. Azt hittem, hogy 2011-re végre nyit egy új topikot magának " Úgysincs részvényem, ezért károgok" címmel....
OTP részvényesek ide!