Na erre nem gondoltunk, hogy nem a tüntetők, hanem az amik is betehetnek még ma nekünk...
Törölt felhasználó2006. 09. 19. 18:34
Basszus lehet, hogy tényleg adni kellett volna? Remélem 22 óráig még meggondolják magukat tengeren túli kollégáink. S&P csúcs elmarad?
Törölt felhasználó2006. 09. 19. 17:19
A CNN megérkezet!!
a hirtv s riportert kérték fel hogy segitse a munkájukat
ő fog közvetitenni!
Törölt felhasználó2006. 09. 19. 17:09
Tegnap még combosodott is az OTP.
Ma igaz hogy 1,7% minuszban zárt, de mind az európai mind az amerikai piacokon uralkó kedvezőtlen tendencia erőteljes hatást gyakorolt a BUX-ra. Különben meg záráskor 16 30 mindezek a tőzsdék szintén szép mínuszban is voltak. Inkább attól kell tartani, hogy az amerikai tőzsdén ne kezdjenek erőteljes eladásba, mert az vsz tényleg megviselné megintcsak az összes részvényt.
Szerintem GyF tökös gyerek. Határozottságával kézben fogja tartani a helyzetet, csak a csatlósai tartsanak ki mellette. Persze mind a belpolitikai, mind a külgazdasági hangulat kedvezőtlen. Ezzel együtt én tarom a részvényeket.
Ha valakit érdekel......én azt gondolom hogy ilyen helyzetben a legnagyobb bank papírjai így állják a sarat akkór nem szabad nagyot csusszannia!!! Egyébként a nemzetközi hangulat sem kedvez,mitől lenne hallelúja?????? Vagy hülye vagyok,vagy nem....... én ülök a papperrokon!!!!!
érdekes játék a tözsde.
én ugy gondolom lassan enyhulni fog a feszultség,szerdán nem lesz kamatemelés az usa ban,ezéert csutörtök péntek száguldás.én erre számitok.holnap reggel még veszek belöle, ha ma este már nem lesz balhé.
Azt gondolom, hogy a tegnapi és mai események ellenére így tartja magát az OTP, akkor ezen a szinten még mindig azt mondhatjuk, hogy venni kell.
Alapvetően még mindig diszkont áron van a papír. Néhány nap és megnyugszik a piac.
Vagy ha a tengeren túl nagyon pozitívak lesznek a fejlemények óhatatlanul megindulunk.
Nem fogod elhinni, de mióta beírtam az előző hozzászólásomat, folyamatosan az eseményekről olvasok.
És közben megfordult a fejemben, hogy ki kellene most inkább szállni. A hétfőig tartó időszak lehet veszélyes.
Az árfolyam akkor eshet be, ha veszélyben a stabilitás. A legrosszabb forgatókönyv (gazdasági szempontból!!!) az, hogy Gyurcsány lemond, és új m.elnök lesz.
Az új választásokat és az új kormány kijelölését elvetem.
Nem tudom, nagyon nehéz a helyzet döntési szempontból. Orbán is csak 16:30-kor fog beszélni, akkor meg már bezártunk...
Azt kell hogy mondjam, hogy ha már meg kellett történnie a tegnap estének, akkor BUX szempontjából jó, hogy tegnap történt. A környező piacok is esnek, lengyelek ugyanúgy 1.2%-os mínuszban vannak, mint mi.
Otika kicsit nehezebben viseli a dolgot, de én számítok egy nap végi korrekcióra, a pénteki zárót elérhetjük.
OTP részvényesek ide!